G goncalanma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2024 5 1 26 19 Ekim 2024 Konu Sahibi goncalanma #1 Merhaba kızlar, 2 gündür yoğun bir adet sancısı ve gaz sıkışması yaşıyorum. Gebelik testim negatif 3 gün önce yapmıştım fakat hala gelen giden yok adet olamadım.
Merhaba kızlar, 2 gündür yoğun bir adet sancısı ve gaz sıkışması yaşıyorum. Gebelik testim negatif 3 gün önce yapmıştım fakat hala gelen giden yok adet olamadım.
L lilya 0 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 634 223 34 19 Ekim 2024 Konu Sahibi goncalanma #2 Kaç gün geçti adet gününüz
nurovic Denge Pro Üye 7 Temmuz 2008 4.884 11.925 19 Ekim 2024 Konu Sahibi goncalanma #3 Bugün yarın regl olursunuz stres yapmayın yeter.
G goncalanma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2024 5 1 26 19 Ekim 2024 Konu Sahibi goncalanma #4 lilya 0 .!.: Kaç gün geçti adet gününüz Genişletmek için tıkla... Bugün 2. Gün
G goncalanma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2024 5 1 26 19 Ekim 2024 Konu Sahibi goncalanma #5 nurovic .!.: Bugün yarın regl olursunuz stres yapmayın yeter. Genişletmek için tıkla... Yani inşaallah uzun zamandır korunmuyoruz eşim ile şimdi mi oluyor acaba geç döllenme konularına baktım bu durumu yaşayıp hamile kalan lar var sanırım
nurovic .!.: Bugün yarın regl olursunuz stres yapmayın yeter. Genişletmek için tıkla... Yani inşaallah uzun zamandır korunmuyoruz eşim ile şimdi mi oluyor acaba geç döllenme konularına baktım bu durumu yaşayıp hamile kalan lar var sanırım
L lilya 0 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 634 223 34 19 Ekim 2024 Konu Sahibi goncalanma #6 goncalanma .!.: Bugün 2. Gün Genişletmek için tıkla... Bence bir test daha yapın normalde gecikme olmuyorsa bşr de gebelik istiyor musunuz
goncalanma .!.: Bugün 2. Gün Genişletmek için tıkla... Bence bir test daha yapın normalde gecikme olmuyorsa bşr de gebelik istiyor musunuz
G goncalanma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2024 5 1 26 19 Ekim 2024 Konu Sahibi goncalanma #7 lilya 0 .!.: Bence bir test daha yapın normalde gecikme olmuyorsa bşr de gebelik istiyor musunuz Genişletmek için tıkla... Aslında tam kendimizi hazırlamaya başladığımız bir döneme giriyorduk ki kötü olaylar yaşadık. Öyle ya bebekte tam bu zamana denk gelir diye gerildim
lilya 0 .!.: Bence bir test daha yapın normalde gecikme olmuyorsa bşr de gebelik istiyor musunuz Genişletmek için tıkla... Aslında tam kendimizi hazırlamaya başladığımız bir döneme giriyorduk ki kötü olaylar yaşadık. Öyle ya bebekte tam bu zamana denk gelir diye gerildim
L lilya 0 Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2024 634 223 34 19 Ekim 2024 Konu Sahibi goncalanma #8 Anlıyorum siz yarın test yapın gebelşk varsa muhakkak çıkar umarım istediğiniz şekilde sonuç alırsınız stres de adet gecikmesi yapabiliyor
Anlıyorum siz yarın test yapın gebelşk varsa muhakkak çıkar umarım istediğiniz şekilde sonuç alırsınız stres de adet gecikmesi yapabiliyor
G goncalanma Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2024 5 1 26 19 Ekim 2024 Konu Sahibi goncalanma #9 lilya 0 .!.: Anlıyorum siz yarın test yapın gebelşk varsa muhakkak çıkar umarım istediğiniz şekilde sonuç alırsınız stres de adet gecikmesi yapabiliyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
lilya 0 .!.: Anlıyorum siz yarın test yapın gebelşk varsa muhakkak çıkar umarım istediğiniz şekilde sonuç alırsınız stres de adet gecikmesi yapabiliyor Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim