Adet belirtilerim geçti ama adet olmadim

KocaMinik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
2
0
1
24
Merhabalar erkek arkadasim ve ben adet donemimden 4 gun once iliskiye girdik. Aslinda korunuyorduk fakat prezervatif yirtildi 1 dakika sonra da cikardik icime de boşalmadi. Ben o zaman dikkat etmistim yumurtlama dönemin 1 1.5 hafta gecmisti. Hatta adet belirtisi olarak sivilcelerim cikmaya, goguslerim dolgunlasmaya baslamisti ve pmsye girmiştim. Fakat pazar gunu regl olmam gerekirken hala adet olmadim ve yavas yavas belirtilerim de gecmeye basladi regle dair ama hamilelik belirtilerim de yok. Ne idrarim koyu ne kabizlik var ne de 3 4 bardak papatya cayi icmeme ragmen yorgunluk veya uykum var. Sadece onceki adet dineminde hasta oldum antibiyotuk kullandim ve bu ay fazlaca kortizonlu ilac kullandim. 2 gun once de idrar testi yaptim ama negatifti. Sizce hamile miyim yoksa tamamen stresten mi?

Bence durumun gerginliğinden ve kortizon, antibiyotik gibi ağır ilaçların yan etkisiyle de gecikme yaşamış olabilirsiniz. Hala adet olmazsanız Pazar günü tekrar test yapın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…