• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet başlangıcı mı yoksa yerleşme kanaması mı?

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Herkese selamlar. :KK25:
Bu ay bir hafta önce pembemsi leke şeklinde kanamam oldu ve sarı akıntım ara ara geldi. Adet günüme 5 gün olmasına rağmen kahve rengi kanlı pihtili hafif lekelenmem oldu bu sabah ama kesildi. Sizce adet başlangıcı mı?gebelik testini ne zaman yapmalıyım? :110:

Bir hafta önce gelen pembe lekelenme yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi? Eğer öyleyse adet günün de gecikir 🧐

Merhaba canım, aynı sorun şuanda bende de var yalnız benim adete yakın sarı akıntım çok oldu devamlı lavaboya gidiyordum şimdi adetim geçti arada lekelenmeler oluyor. En iyi sonucu kan testi verir ama maalesef şuan ki durumlar yüzünden hastaneye de gidemiyorum:(

Merhaba canım, aynı sorun şuanda bende de var yalnız benim adete yakın sarı akıntım çok oldu devamlı lavaboya gidiyordum şimdi adetim geçti arada lekelenmeler oluyor. En iyi sonucu kan testi verir ama maalesef şuan ki durumlar yüzünden hastaneye de gidemiyorum:KK43:
Benim de şuan sarı akıntım

sizin adetiniz gecti mi ne kadar geçti
Merhaba canım, aynı sorun şuanda bende de var yalnız benim adete yakın sarı akıntım çok oldu devamlı lavaboya gidiyordum şimdi adetim geçti arada lekelenmeler oluyor. En iyi sonucu kan testi verir ama maalesef şuan ki durumlar yüzünden hastaneye de gidemiyorum:(
Şuan adetiniz gecikti mi veya kaç gün gecikti

Sizin adet öncesi lekelenme olmuş bence hamile olma şansınız benden daha yüksek
Yerleşme kanaması adet gününe denk gelmiş olabilir sizin de. Ikimiz de inşallah hamileyizdir dayanamayıp bi kac gun sonra erken gebelik testi yapicam sanırım ben

Back