Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet başlangıcı mı yoksa yerleşme kanaması mı?
- Konu Sahibi MaviRe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2019
- 345
- 703
- 53
Evet bende öyle düşündüm. Normalde gecikir genelde adetim bi kac gun hiç erken olmamıştım bu yüzden şüphelendim aslındaBir hafta önce gelen pembe lekelenme yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi? Eğer öyleyse adet günün de gecikir
- 30 Ekim 2019
- 345
- 703
- 53
Aslında o pembe yumurtlamaysa bu kahve yumurtlamadan 7-8 gün sonra olmuş oluyo acabaaaa yerleşiyo mu bebiiişEvet bende öyle düşündüm. Normalde gecikir genelde adetim bi kac gun hiç erken olmamıştım bu yüzden şüphelendim aslında
Olabilir mi acaba? Beklemeliyim dimi test içinAslında o pembe yumurtlamaysa bu kahve yumurtlamadan 7-8 gün sonra olmuş oluyo acabaaaa yerleşiyo mu bebiiiş
- 30 Ekim 2019
- 345
- 703
- 53
Aslında hep aklımda belirsizlige gelemiyorum sanırım. Ne kadar oyalasam da kendimi kandırıyorum bilinç altım da hep hamilelik var.Bir hafta bekle bence haftaya çarş perş yap testi kafanı başka şeyle oyala o zamana kadar
- 30 Ekim 2019
- 345
- 703
- 53
İnşallah hamilesindir inşallah hayırlısıyla tez vakitte müjdeli haberi verirsin bizeAslında hep aklımda belirsizlige gelemiyorum sanırım. Ne kadar oyalasam da kendimi kandırıyorum bilinç altım da hep hamilelik var.
İnşallahİnşallah hamilesindir inşallah hayırlısıyla tez vakitte müjdeli haberi verirsin bize
- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 103
- 35
Merhaba canım, aynı sorun şuanda bende de var yalnız benim adete yakın sarı akıntım çok oldu devamlı lavaboya gidiyordum şimdi adetim geçti arada lekelenmeler oluyor. En iyi sonucu kan testi verir ama maalesef şuan ki durumlar yüzünden hastaneye de gidemiyorumİnşallah
Benim de şuan sarı akıntımMerhaba canım, aynı sorun şuanda bende de var yalnız benim adete yakın sarı akıntım çok oldu devamlı lavaboya gidiyordum şimdi adetim geçti arada lekelenmeler oluyor. En iyi sonucu kan testi verir ama maalesef şuan ki durumlar yüzünden hastaneye de gidemiyorum
Şuan adetiniz gecikti mi veya kaç gün geciktisizin adetiniz gecti mi ne kadar geçti
Merhaba canım, aynı sorun şuanda bende de var yalnız benim adete yakın sarı akıntım çok oldu devamlı lavaboya gidiyordum şimdi adetim geçti arada lekelenmeler oluyor. En iyi sonucu kan testi verir ama maalesef şuan ki durumlar yüzünden hastaneye de gidemiyorum
- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 103
- 35
11-12 nisanda adet olmalıydım adet günü lekelenmem oldu 2 gün ped koymayacak şekilde geldi hala adet olamadım.Şuan adetiniz gecikti mi veya kaç gün gecikti
Test yapabilirsin canım bence sen. Adetin gecikmiş11-12 nisanda adet olmalıydım adet günü lekelenmem oldu 2 gün ped koymayacak şekilde geldi hala adet olamadım.
- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 103
- 35
Sizin adet öncesi lekelenme olmuş bence hamile olma şansınız benden daha yüksekBenim de şuan sarı akıntım
Yerleşme kanaması adet gününe denk gelmiş olabilir sizin de. Ikimiz de inşallah hamileyizdir dayanamayıp bi kac gun sonra erken gebelik testi yapicam sanırım benSizin adet öncesi lekelenme olmuş bence hamile olma şansınız benden daha yüksek
- 3 Ekim 2019
- 357
- 184
- 103
- 35
İnşallah canımYerleşme kanaması adet gününe denk gelmiş olabilir sizin de. Ikimiz de inşallah hamileyizdir dayanamayıp bi kac gun sonra erken gebelik testi yapicam sanırım ben