Adet azlığı

ahs53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
32
3
22
Kızlar adetim azaldi sebebi ne olabilir yakinda doktora gittim bir sey yoktu ancak bu ayda gercekten cok az kanamam daha once boyle durum yaşayan oldu mu sebebi ne olabilir

merhaba, ben yaşadım 29 yaşındaydım. 2 ay az oldum ve gecikti. doktor bişe yok dedi, sağlıklı beslen dedi. gerçekten kendiliğinden düzeldi. nedenini bilmiyorum ama oldu. ve cok düzenlidir reglim normalde. stresli bir dönem sonuydu falan belki ondandır.

Cok şehir degistirdim biranda ondan dolayı olabilir mi bilmiyorum karnim asiri derecede ağrıyordu saniyorjm cok kanamam oldu bakıyorum az şekilde gelmiş. Kadin doguma ben de gideceğim bakalim ne diyecekler. Prolaktin değerinden dolayi olabilir mi biraz yüksekti onun değeri

açıkcası hiçbir bilgim yok. benim amcamdı kadın doğum doktorum, ona gitmiştim direk, değerlerin normal olur arada bazen dedi acıkcası çok takmadı :) gerçek doktor gibi açıklama yapmadı. gerçekten düzeldi, şuan hem düzeni hem miktarı normal.

Hava degışimi, usutme, yemede degısıklık, stres, soguk algınlıgı vs. Sebep cok. Ama arada olur oyle duznsızlıkler. Bır rahatsızlık yoksa rayına oturuyır yıne

Ayy ne güzel, ben de keske sorsaydim soruyu ilk defa boyle bir sey yaşıyorum

Hava degışimi, usutme, yemede degısıklık, stres, soguk algınlıgı vs. Sebep cok. Ama arada olur oyle duznsızlıkler. Bır rahatsızlık yoksa rayına oturuyır yıne
İnsallah oturur ya təşəkkür edirəm, enfeksiyon vardı idrar tahlilimde birde prolaktin yüksekti ondan olabilir yani ona yoruyorum ama bilmiyorum

İnsallah oturur ya təşəkkür edirəm, enfeksiyon vardı idrar tahlilimde birde prolaktin yüksekti ondan olabilir yani ona yoruyorum ama bilmiyorum
Enfeksıyon da oyle oluyır bnmde. Gecen ay aynısı oldu. Az az oldum ama enfeksıyon gectı ılaclar bıttı bu ay bır tık fazla oldum dengelendı

Enfeksıyon da oyle oluyır bnmde. Gecen ay aynısı oldu. Az az oldum ama enfeksıyon gectı ılaclar bıttı bu ay bır tık fazla oldum dengelendı
Diyorum kəske siril şırıl aksailaclari alayim o zaman inşallah birdahaki ay normal olurum cok korktum cunku icim rahatladı biraz

Kızlar adetim azaldi sebebi ne olabilir yakinda doktora gittim bir sey yoktu ancak bu ayda gercekten cok az kanamam daha once boyle durum yaşayan oldu mu sebebi ne olabilir
Canim hormon testi yapdirdinmi bende senin gibi oldum normalde bes gun adet olurdum zamanla iki gune dustu bir ara adet gormedim hormon bakdirdim prolakdinim yuksek cikdi ilac kullandim normale dondum o yuksek olunca hamilede kalamiyor insan bakdir bnce

Evet yaptırdım canim, 34 çıktı doktor ilac vermesi 15-20 gun sonra tekrar test ver dedi ona göre veririm dedi. Ben de ya prolaktinə ya da enfeksiyona bağlıyorum

Demir seviyesi düşmüş olabilir. Kan değerinize en son ne zaman baktınız acaba ? Stresten de az geliyor olabilir. Kaç yaşındasınız ?

Evet yaptırdım canim, 34 çıktı doktor ilac vermesi 15-20 gun sonra tekrar test ver dedi ona göre veririm dedi. Ben de ya prolaktinə ya da enfeksiyona bağlıyorum
49 du benim 20 den sonra ilac veriyor mutlaka adetin azda bu hormon cok etkiliyor nasil vermz hayret ettim

49 du benim 20 den sonra ilac veriyor mutlaka adetin azda bu hormon cok etkiliyor nasil vermz hayret ettim
Doktor bu hormonu her sey etkiliyor dedi ilkte vermedi dedi ikincide də oyle cikarsa ve 40 üstü genelde veriliyor demişti. Aile hekimine göründüm o da 50-60larin üstü sorun sayılır demişti. Cok oynak bir hormon seviyesi anladigim kadarıyla

Anladim ama benim doktorum 20 den sonrasina veriyor demekki doktordan doktora deyisiyor

Bu durumu malesef bnde yasiyorum nisanda dusuk yaptim ve adetim azaldi niye bilmiyorum kafama cok takiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…