adet azalması?

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
mrb kızlar.sizlere bişi sorcam.geçen ay adet oldum 1 gun sürdü arkası gelir dedim doktora gittm bişey çıkmadı.ama arkasıda gelmedi.bu ayda gunumde yine adet oldum buda 1 gun sürdü.gebe olsam 2 kere üstüne grmüş olamam heralde.zaten gebelik belirtilerimde yok.israr testindede bişey çıkmıyor.her ay düzenli 5 gun adet ollurdum.bu adetlerimin kısalmasının sebebi nedir.doğum kontrol ilaçlarıda kullanmadım hiç.evlendimden beride korunmadık.6 ay oldu evleneli ilk 4 ayım çok düzenliydi ama son 2 aydır byle.aranızda ble bi sorunla karşılaşan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

ya bende 3 aydır falan bu konudan şikayetçiyim normalde bir hafta sürerdi hastalığım şimdilerde 2-3 gün dr gittim gebelikten şüphelenip kan tahlili yaptırdı ama neğatif çıktı ulrasondan baktı bişey yok anlamayadım valla bu ay yine aynı oldum başka bir dr daha gideceğim

yaklaşık iki senedir benimde adetim azaldı.iki gün ya sürüyo ya sürmüyo iki defa doktora gittim ultrasyonla bakıldı bişey bulunamadı.neden olduğunu bilenler varsa lütfen cevap yazsınlar.stres üzüntü olsa iki snedir hepmi oluyo kafam çok karışık valla

mrb kızlar.sizlere bişi sorcam.geçen ay adet oldum 1 gun sürdü arkası gelir dedim doktora gittm bişey çıkmadı.ama arkasıda gelmedi.bu ayda gunumde yine adet oldum buda 1 gun sürdü.gebe olsam 2 kere üstüne grmüş olamam heralde.zaten gebelik belirtilerimde yok.israr testindede bişey çıkmıyor.her ay düzenli 5 gun adet ollurdum.bu adetlerimin kısalmasının sebebi nedir.doğum kontrol ilaçlarıda kullanmadım hiç.evlendimden beride korunmadık.6 ay oldu evleneli ilk 4 ayım çok düzenliydi ama son 2 aydır byle.aranızda ble bi sorunla karşılaşan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

birgün adet görmen çok az iki gün daha normal ama benim anladığım adet olma güçlüğü çektiğin, buna neden olarak yumurtalık veya rahim kistin olabilir, birçok bayanda olabiliyor, bende yumurtalık kisti var ara ara adette gecikme yaşıyorum, bu durumun kesin tedavisi yok neyazık ki, bu kisti bazı bünyeler kendisi yapıyor, tehlikeli bişey değil, bi zararıda yokmuş, bi doktora görün derim, için rahat eder, geçmiş olsun

Son düzenleme:
Ben de bu şikayetle doktora gitmiştim.Hormonlar için test yapıldı , hiçbir şey çıkmadı.Doktor önemli olan zamanında gelmesi, çok fazla olmaması dedi ve 2 ped kadar olması bizim için yeterli demişti.Aklında şüphe kalmasın yine de bir doktora git ama bişey çıkmaz sanırım.
Ayrıca benim adetlerim genelde sancılı geçer ve ağrı kesici alırım.Geçen aylarda şuna dikkat ettim herzaman kullandığım ağrı kesiciden farklı bir hap kullandığımda 3-4 gün sürerken önceleri kullandığım hapı içince 1-2 gün sürüyor.Sen de ağrı kesici ilaç kullanıyorsan bununla alakalı olabilir.

Son düzenleme:
Ben de bu şikayetle doktora gitmiştim.Hormonlar için test yapıldı , hiçbir şey çıkmadı.Doktor önemli olan zamanında gelmesi, çok fazla olmaması dedi ve 2 ped kadar olması bizim için yeterli demişti.Aklında şüphe kalmasın yine de bir doktora git ama bişey çıkmaz sanırım.
Ayrıca benim adetlerim genelde sancılı geçer ve ağrı kesici alırım.Geçen aylarda şuna dikkat ettim herzaman kullandığım ağrı kesiciden farklı bir hap kullandığımda 3-4 gün sürerken önceleri kullandığım hapı içince 1-2 gün sürüyor.Sen de ağrı kesici ilaç kullanıyorsan bununla alakalı olabilir.

dünbende gittim doktora banada hormon testi yaptılar bişi çıkmadı ultrasonla alttn baktı tertemiz hiç bişeyn yok dedi.aynı şeyi banada söledi gününde geliyorsa sorun yok 2 ped kirletiyorsan önemli bişey yoktur dedi.aynı şeleri söylemişler ikimizede demekki korkulcak bişi yokmuş

canım bişeye stres yaptıysan oyuzdende olabılır.. benımde 2ay ust uste birinde 2gun diğerinde 1gun surmustu .. ben doktora gıtmedım ama o aralar çok stressli gunler gecırdım ona bagladım acıkcası..
sımdı normale dondu hatta bu ayda fazla kanamam (normalde 4gunde kesılır bu sefer 6gun surdu)ve çok sancım oldu 5 gun ilaçsız duramadım(normalde 2gun sadece ilaç alıyordum)
psikolojık diye dusunuyorum

bide o ay cok sınırlıysem adetim 1 yada 2 hafta gecıyor.. yok tam aksine sulugozsem bu seferde tam tersine 1hafta erken gelıuyor..ruh saglıgı ve hormonlar etkılıyor sanırım..

üç aydır bende de bu sorun oldu maalesef.üç ay öce adetim 3 gün sürdü,sonraki ay iki gün sürdü,bu ay 1 güne düştüm,sanırım önümüzdeki ay hiç olamıcam:KK59: ne oluyor böyle bir bilsem:44:
gününü hiç şaşmaz ama küstü bana sanki gelmiyor eskisi gibi:KK58:

sanırım doktora gidicem içim rahatlamayacak başka türlü :KK45:

dünbende gittim doktora banada hormon testi yaptılar bişi çıkmadı ultrasonla alttn baktı tertemiz hiç bişeyn yok dedi.aynı şeyi banada söledi gününde geliyorsa sorun yok 2 ped kirletiyorsan önemli bişey yoktur dedi.aynı şeleri söylemişler ikimizede demekki korkulcak bişi yokmuş

Ultrasonla alttan bakmak nasıl birşey oluyor arkadaşlar?

Benim de gitmem lazım da...

kızlar ben buğün gittim dra iyice muayne etti sonra bir hap verdi günde 1 tane içilecek kanamanı uzatır dedi sonra biz bu ay bebek yapmaya başladık onu dedim dra akıntım çokmuş onu tedavi edelim çünkü akıntı spremleri öldürüyomuş ilk defa duydum şaşırdım açıkcası

kızlar ben buğün gittim dra iyice muayne etti sonra bir hap verdi günde 1 tane içilecek kanamanı uzatır dedi sonra biz bu ay bebek yapmaya başladık onu dedim dra akıntım çokmuş onu tedavi edelim çünkü akıntı spremleri öldürüyomuş ilk defa duydum şaşırdım açıkcası

canım senden rica etsem o ilacının adını banada söylermisin bende sizin gibi bi gün zor oluyorum biraz uzatır belki kafayı yicem yani bu konuda dr bişey bulamıyor denemediğim şey kalmadı diyebilirim yani

tamm canım bende hemen alıcam çokkkkkkk çok tşk ederim sana bakalım bide bunu deneyelim bakarsın işe yarar yalnız biz bunu adet başlayıncamı içmeye başlıycaz yoksa adeti beklemeden içecezmi

valla ben 29 unda gittim dr o zmndan beri içiyorum 10 gün içicem reglim 22 siydi sendde al 10 gün iç ama istersen dr danış bi

valla dün çıkamadım dışarı alsaydım hemen başlıycaktım gece hastalandım ne olduğum belli ne olmadığım bende bu sabah gittim hemen aldım ve içtim bakalım devam edicem hiç olmassa biraz uzatır belki birde adaçayı papatya karanfil karışımı demledim içiyorum millet bir bitki çayı içince coşuyor adetim diyor bende ters tepiyor yinede içecem bakalım şifa allahtan diyelim

X