Merhaba arkadaşlar
30 lu yaslardayim..
son 2 yıldır sanki adetimde azalma hissediyorum bugün 4. gün hala devam ediyor toplamda 5 gün ve 2 gün lekeleme olup bitiyor günleri normal ama. ilk 3 gün günde sadece bir Ped doluyor..
sonra 4 ve 5 daha az olup bitiyor. . sizlerde nasıl bi sorayım dedim. .
doktora gittim bebek düşünüyoruz her tahlilim normal çıktı. her ay adet görüyorum 5 haftada bir adetim hep düzenli. .tahliller de normal. .
LH fsh hepsi normal. erken menapoz dan korkuyorum.. nasıl oluyor erken menapoz belirtileri neler? ?
lütfen yardımcı olursanız sevinirim kafama takıldı nedense. .?? doktor doktor gezmekten usandim. . herseyin normal diyor hepsi ama 2 yıldır çocuk olmuyor. . esimden kaynakliydi ameliyat oldu düzeldi. . ama hala olmuyor her ay aynı hüsran...
Ben Erken menopozum çok iyi adet olurdum birden pat diye kesildim. Ama adeti azalanda duydum. Benimde başta normal çıkardı 2 ay içerisinde hormonlarim tam tersi cok kötü çıktı. Ama adeti azalanda varmış. İnşallah öyle bir şey yoktur. Vajinal muayene ol kist vs. Var mı baktır. Hormonlarına tekrar baktır e2, lh,fsh, amh,tsh, prolaktin falan. Bu durumu gormemezlikten gelme canım. Hmm pco mu ne varmis bunları araştır. Belkide strestendir. İnşallah geçer.