- Emoji Skoru
- 15.482
- Puanlar
- 408
Merhaba arkadaşlar
30 lu yaslardayim..
son 2 yıldır sanki adetimde azalma hissediyorum bugün 4. gün hala devam ediyor toplamda 5 gün ve 2 gün lekeleme olup bitiyor günleri normal ama. ilk 3 gün günde sadece bir Ped doluyor..
sonra 4 ve 5 daha az olup bitiyor. . sizlerde nasıl bi sorayım dedim. .
doktora gittim bebek düşünüyoruz her tahlilim normal çıktı. her ay adet görüyorum 5 haftada bir adetim hep düzenli. .tahliller de normal. .
LH fsh hepsi normal. erken menapoz dan korkuyorum.. nasıl oluyor erken menapoz belirtileri neler? ?
lütfen yardımcı olursanız sevinirim kafama takıldı nedense. .?? doktor doktor gezmekten usandim. . herseyin normal diyor hepsi ama 2 yıldır çocuk olmuyor. . esimden kaynakliydi ameliyat oldu düzeldi. . ama hala olmuyor her ay aynı hüsran...![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
30 lu yaslardayim..
son 2 yıldır sanki adetimde azalma hissediyorum bugün 4. gün hala devam ediyor toplamda 5 gün ve 2 gün lekeleme olup bitiyor günleri normal ama. ilk 3 gün günde sadece bir Ped doluyor..
sonra 4 ve 5 daha az olup bitiyor. . sizlerde nasıl bi sorayım dedim. .
doktora gittim bebek düşünüyoruz her tahlilim normal çıktı. her ay adet görüyorum 5 haftada bir adetim hep düzenli. .tahliller de normal. .
LH fsh hepsi normal. erken menapoz dan korkuyorum.. nasıl oluyor erken menapoz belirtileri neler? ?
lütfen yardımcı olursanız sevinirim kafama takıldı nedense. .?? doktor doktor gezmekten usandim. . herseyin normal diyor hepsi ama 2 yıldır çocuk olmuyor. . esimden kaynakliydi ameliyat oldu düzeldi. . ama hala olmuyor her ay aynı hüsran...
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)