Adet azalması ? (Yardım)

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
Arkadaşlar 32 yaşındayım bekarım kendimi bildim bileli ilk adeti m den bu yana hep sancılı ve yoğun adet gördüm 6 7 gün sürer geçen ay da çok sancılı ve eski gibi yoğun adet gördğm .tahminen 20 gün önce .bu ay çok tuhaf oldu öncesinde kahverengi akıntı gördüm hiç bi şekilde sancı görmedim 6.gün kanaması na benzer kahverengi msi varlığı ile yokluğu belli olmayan bi kanama ve çok az sizce kötü bi durum olabilir mi erken menepoz korkusu sardı daha bekarım :-(

Doktora gitmeye de korkuyorum ya erken menepoz derse panik atak geldi resmen :( yardımcı olacak varmı :(

Hemen öyle kötü düşünmeyin sanmıyorum öyle bir durum olcagını bence doktora gidin kurtulun korkularınızdan hemöyle bir durum varsa da erkenden önleminizi alıesınız twdavinizi olursunuz

Hemen öyle kötü düşünmeyin sanmıyorum öyle bir durum olcagını bence doktora gidin kurtulun korkularınızdan hemöyle bir durum varsa da erkenden önleminizi alıesınız twdavinizi olursunuz
Gidecem inş yarın hemen

Benimde şubat ayı reglim tuhaf olmuştu, mart ayı normaldi, psikolojik olabiliyor, Dr.gidince sonucu paylaş ltf , bisey yoktur bence

Benimde şubat ayı reglim tuhaf olmuştu, mart ayı normaldi, psikolojik olabiliyor, Dr.gidince sonucu paylaş ltf , bisey yoktur bence
Tabiki paylaşırım umarım geçici bi durumdur erken menepoz olayı beni çok korkutuyor daha evlilik yok bi şey yok çocuk yok :(çok stresli bi insanım o yüzden korkum s

Bugün 5.günüm ağrı başladı fakülte hastanesine gidecektim çok uzakta hastane erken. Gitmek lazım ve adetin 2.3 günü tahlil yapılıyor sanırım bugün kaldı diğer regle gidecem inş öbür aya kadar hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi ve ada çayı küürün ü yapacam dün fazla panikledim ama yersiz sanırım

Bugün 5.günüm ağrı başladı fakülte hastanesine gidecektim çok uzakta hastane erken. Gitmek lazım ve adetin 2.3 günü tahlil yapılıyor sanırım bugün kaldı diğer regle gidecem inş öbür aya kadar hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi ve ada çayı küürün ü yapacam dün fazla panikledim ama yersiz sanırım
Ben Hayıt suyu içtim 1 buçuk ay ama arttırmadi adet ağrısı azalttı ve kahverengi şekilde olan kanama son güne kadar kipkirmiziydi aslanpencesi diyorlar ama Samsun'da bulamadım testere disliyi

Bugün 5.gün 5 gündür kahverengi şekilde kanama gördüm .bugün sancı başladı ve kırmızıya döndü sanki ilk günü gibi böyle kaç gün devam eder bilmiyorum pazartesi gitsem bu şekilde tahlil yaparlar mı acaba daha yeni açıldı kanama çünkü ./hayıt dedin ya ben bu tarifi Maranki de gördüm bi tutam aslanpençesi bir tutam civan perçemi bi tutam çoban çantası bi tutam adaçayı bi tutam hayıt bu şekilde çayı demleyip 3 hafta içiyosun hem sancı ya hem hormonlara hem düzensizliğe hepsine iyimiş bunu deneyeceğim bi de böyle dene istersen

Bugün 5.gün 5 gündür kahverengi şekilde kanama gördüm .bugün sancı başladı ve kırmızıya döndü sanki ilk günü gibi böyle kaç gün devam eder bilmiyorum pazartesi gitsem bu şekilde tahlil yaparlar mı acaba daha yeni açıldı kanama çünkü ./hayıt dedin ya ben bu tarifi Maranki de gördüm bi tutam aslanpençesi bir tutam civan perçemi bi tutam çoban çantası bi tutam adaçayı bi tutam hayıt bu şekilde çayı demleyip 3 hafta içiyosun hem sancı ya hem hormonlara hem düzensizliğe hepsine iyimiş bunu deneyeceğim bi de böyle dene istersen
Otlarin hepsi karistirilip icilmemeli bence boyle yapma saracoglu bunu onermiyor tek bir kur uygula baskasina faydasi olan sana zarar olabilir

Bilmiyorum ahmet Maranki nin tarifi

Back