• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet arasi lekelenmeler, kanama durumu

misheale

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
21
2
8
Merhaba ben 22 yasindayim ve bekarim yaklasik 3 aydir adet arasi lekelenmeler yasiyorum. Bazen bu kan seklinde de oluyor. Normal beyaz akintim da kahverengi lekelenmeler goruyorum bunun icin doktora gittim kan tahlili hormon testi yapildi tahlillerimde normal gozukuyor ultrasonda da birsey cikmadi...bazen yine akintim bu sekilde gelmeye devam etti. Doktor remifemin verdi bir de pko olabilir diye folik asit ilaci verdi ama bunlarin da ise yaradigini dusunmuyorum sadece biraz azaltti diyebilirim ama iyilesemedim. benim gibi durumda olan var mi lutfen yardimci olun moralim cok bozuk ne yapmaliyim tam olarak ne oldugunu bilmedigim icin de sinirlerim cok bozuluyor.+(Adetlerim duzenli sadece ara kanamalarim var) :(((((

Merhaba sizin için uye oldum
Bende 21 yasindayim bekarim geçen ay iki adet arasi lekelenmem oldu birde 9 ay önce olmustu boyle arada oluyor. Bazen kahverengi akintim bazen beyaz akintim kirmizi kanamam oluyor hic belli olmuyor adetlerim duzenli ama boyle akintilarim var herneyse çok uzatmayayim doktora gittim over kisti olduğunu soyledi fakat ilaç vermedi gerek yok diye ve bu kistin normal ultrason da gorunmedigini soyledi fakat ben bu akinti vs kanamalardan cok sikayetciyim gittigim ikinci doktorda benim ultrasonumda gorunmez ama önemsiz bisey dedi cok berbat bi durum buyuk bi ihtimalle sorunumuz ayni baska bi doktora muane olun bence :)

benimde ara akıntı tarzı kanamam oluyor her ay aynı tekrarlıyor zannedersem adetin 11. günü ile 19 gününe kadar sürüyor en fazla 1 hafta yada 8-9 gün neden acaba bende önceden de vardı 4-5 yıldır var sanki bu yıllarda dah çoğaldı gibi birde ben çok sabun kullanıyorum hormon bozuyor olabilir psikoloji obsesif kompulsif davranış bozukluğum var saçma şeyler geliyor aklıma rahat bir insan değilim sürekli evde oturan biriyim internet başında fazla radyasyon rutubet ve herşeyden önemlisi geç aralıklarla banyo yapıyorum 10 gün aynı donu giyiyorum pis tutuyorum vaginamı bakire el değmemiş biriyim asıl bende niye var pislikten ve mikroptanmı acaba birde benim çiş yaptıktan sonra sarkıyor 1 hafta durum böyle kanlı kahverengi akıyor mikrop diye yıllardır göstermedim sabunlar herşeyden önce hormon bozarmı acaba tıpkı ilaçlar gibi bilen varmı her gün sabah akşam sabun sabun sabun sabun kullanıyorum acaba omu

Merhaba sizin için uye oldum
Bende 21 yasindayim bekarim geçen ay iki adet arasi lekelenmem oldu birde 9 ay önce olmustu boyle arada oluyor. Bazen kahverengi akintim bazen beyaz akintim kirmizi kanamam oluyor hic belli olmuyor adetlerim duzenli ama boyle akintilarim var herneyse çok uzatmayayim doktora gittim over kisti olduğunu soyledi fakat ilaç vermedi gerek yok diye ve bu kistin normal ultrason da gorunmedigini soyledi fakat ben bu akinti vs kanamalardan cok sikayetciyim gittigim ikinci doktorda benim ultrasonumda gorunmez ama önemsiz bisey dedi cok berbat bi durum buyuk bi ihtimalle sorunumuz ayni baska bi doktora muane olun bence :)

Çok teşekkürler.. Şu anda sorunum devam etmiyor zamanla düzeldi.. :KK24:

Merhaba benmde adetim 4 gun gecti dün 3. Gunde idrar testi yaptim 2 tane 2side silik cikti ama gözüküyordu hemen kan tahlili vermeye gittim doktor gözükmüyor yok dedi 3 4 gün sonra tkrar gel dedi degerimde 10.2 cikti bugunde otururken birden az bisey kan geldi karnim ağrıdı doktora gittim doktor adettir dedi ama herkez teste ciktiysa kesin hamilesin diyor ne ypcm anliyamadim bu yerlesme kanamasi ne kadar sürüyor yoğunluğu ne bilgi verirseniz sevinirim"

Merhaba
Merhaba ben 22 yasindayim ve bekarim yaklasik 3 aydir adet arasi lekelenmeler yasiyorum. Bazen bu kan seklinde de oluyor. Normal beyaz akintim da kahverengi lekelenmeler goruyorum bunun icin doktora gittim kan tahlili hormon testi yapildi tahlillerimde normal gozukuyor ultrasonda da birsey cikmadi...bazen yine akintim bu sekilde gelmeye devam etti. Doktor remifemin verdi bir de pko olabilir diye folik asit ilaci verdi ama bunlarin da ise yaradigini dusunmuyorum sadece biraz azaltti diyebilirim ama iyilesemedim. benim gibi durumda olan var mi lutfen yardimci olun moralim cok bozuk ne yapmaliyim tam olarak ne oldugunu bilmedigim icin de sinirlerim cok bozuluyor.+(Adetlerim duzenli sadece ara kanamalarim var) :KK43:((((
merhana cnm. Yasadigin adet arasi kanama luteal faz yetmezligi olabilir. Ben evliyim ama bnm dz boyle bi durumum oldu.ilk gittigim dr anlamadi. Baska bi dr luteal faz yetmezligi dedi ara kanamalar icin. Iyi bi dr a gorun. Bu suan sorun cikarmaz ama ilerde cocuk istediinde sorun olacaktir. Ayrica folik asit cok sacma. Kadin vucudunu annelige hazirlamak icin verilir gebe kalmak isteyenlere.yada hamileler ilk 4 ay kullanir cocuk anne karninda hastaliklardan korunsun diye.

bence kızlar kadınlar herkes için söylüyorum en zor zamanlarımda buradan yararlandım çaresizce halbuki doktora gitsene be mübarek rahatlamak için herkes doktora gitsin arkadaşlar kafanızın içini kemirmesin ultrasona girin hiçbirşey çıkmadığında dünyaya yeni gelmiş gibi yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz bu lekelenmeler yada ara kanamalar yumurtlama döneminin haftasına denk gelen son derece oldukça normalmiş yalnız çok görmek istemiyorsanız doğal bir ilaç o gün gelmeden 1- 2 bardak soğan kürü için onu sarıya çeviriyor herkes yararlansın Allah ımın yüce mucizeleri her ay o gün gelmeden içilmeli bende umarım burada binbir panikle okuyan bayanlarımıza yardımcı olmuşumdur ara lekelenmeler psikolojik hastalıklardan yada sabun deterjan kullanımından da meydana gelebiliyor şükürler olsun umarım tamamen geçer

Back