• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet aralığınız ne kadar kızlar..

Zehrazehraa

Bende senin devamın var..
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
68
36
3
35
Her ay düzenli adet olurken hamile kaldım malesef bebeğimi kaybettim ve kürtaj olduö 20 gün kalamam sürdü bitti ardından bir hafta sonra on gün daha sürdü ardından 20 gün sonra bir hafta daha sürdü geçen ay ayın 12’sinde adet oldum bu ay yirmisinde yani bugün neler oluyor anlamıyorum Bebek istiyorum fakat ben de Pco lumu oldum anlamadım sizin adet aralığınız kaç Gün yardım edin lütfen..

Benim adet döngüm 23 gün herkesin farkli farklidir. Sizin ki düzensiz olmus ama doktora gidin belki dogum kontrol hapi kullanarak duzene sokabilirsiniz.

Benim adet döngüm 23 gün herkesin farkli farklidir. Sizin ki düzensiz olmus ama doktora gidin belki dogum kontrol hapi kullanarak duzene sokabilirsiniz.
Ben bir an önce gebelik istediğim için d. Kontrol ilacı kullanmak pek istemiyorum bıraktığın an 6 ay olmuyor zaten gebelik çaresiz kaldım :(

Benimki 32-33 arasi degisir. Ama kurtaj oldugu. İcin bir sure daha bekle normale donecektir

Her ay düzenli adet olurken hamile kaldım malesef bebeğimi kaybettim ve kürtaj olduö 20 gün kalamam sürdü bitti ardından bir hafta sonra on gün daha sürdü ardından 20 gün sonra bir hafta daha sürdü geçen ay ayın 12’sinde adet oldum bu ay yirmisinde yani bugün neler oluyor anlamıyorum Bebek istiyorum fakat ben de Pco lumu oldum anlamadım sizin adet aralığınız kaç Gün yardım edin lütfen..
Canm benim son 1 senedir ya 35 günde 1 ya32 ya 30 ya 27 28 25 son olarak 24 nasıl aslında iyimi değilmi duzensizmi hiç bilmiyorum son 1 sene içinde 2 ay tek adet olmadım

Mayıs’ın 20 sinde kürtaj olmuştum yeteri kadar zaman geçmemiş mi ki ya :KK43:
Aslinda dogru baya da zaman gecmis. Ama hic belli olmaz. Burda cok duzenli adeti oluo bir sefer ertesi gun hapi aldi diye aylarca adeti duzene girmeyen insanlar gorduk. Sen yine durumu doktorun anlat. O en iyisini yapacaktir.

Seninde düzensizmiş :KK43:
Ama aslında geçen youtube tan bi Video izlemiştim doktor 24 günden kısa 35 günden uzun dönemleri düzensiz adet olarak kabul ediyoruz diğer günler icerisindekiler normal.demişti bende galiba düzenli diyorum ama tam emin degilim

Aslinda dogru baya da zaman gecmis. Ama hic belli olmaz. Burda cok duzenli adeti oluo bir sefer ertesi gun hapi aldi diye aylarca adeti duzene girmeyen insanlar gorduk. Sen yine durumu doktorun anlat. O en iyisini yapacaktir.
Güzel bi doktor bulupta gidemedim ki özellerde çok pahalı napıcam bilmiyorum.. :(

Ama aslında geçen youtube tan bi Video izlemiştim doktor 24 günden kısa 35 günden uzun dönemleri düzensiz adet olarak kabul ediyoruz diğer günler icerisindekiler normal.demişti bende galiba düzenli diyorum ama tam emin degilim
Herkesin dediği farklı doktorlara da güvenemiyoz ki :(

Benim döngüm 23 nasıl duzensiz oluyor. 15 gün doldumu başlıyor regl. Doktorada gittim bunun icin normal demisti bana kafam karisti simdi.

Benim döngüm 23 nasıl duzensiz oluyor. 15 gün doldumu başlıyor regl. Doktorada gittim bunun icin normal demisti bana kafam karisti simdi.
Çok Pardon 21 günden kısa olarak yazicaktim ama ben son 3 aydır 23 ve 26 güne düştü regllerim

Size çok güvendiğim doktorumu tavsiye etmek isterim. Kendisi özel hastanede ve gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz kendisine. Yaklaşık 2 hafta önce myom ameliyatı oldum, muayenelerde beni o kadar çok korkutan doktorlar oldu, ya da önemsemeyen.. Fakat doktorumla tanıştığımda içimde sıkıntı dert tasa kalmadı inanın rahatça da ameliyata girdim, miyomlarım çok büyüktü.. Ve sağlıklı bir şekilde ayaktayım şu an, iyileşmeye çalışıyorum.. İstanbul Beşiktaş'ta Özel Ota Jinemed Hastanesi'nde Prof Dr Alparslan Baksu.. Evet özel hastaneler pahalı fakat sağlığımızdan daha önemli bir şey yok.. En azından kafa karışıklığınız kalmaz diye düşünüyorum.. Umarım sıkıntılarınız bir an önce geçer, sağlıklı günler dilerim..

Back