Adet Ağrısı yaşayıp gebe kalanlar varmı?

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Mrhabalar
İlk hamileligim üç sene evvel olmuştu hicbisey hatırlamıyorum ikinci bebeği yaklaşık 7aydir istiyordkb bugün lekelenmem lazımdı rüya gördüm akşama dayanamadım test aldım sonuç pozitif yalnız ilk hamileliğimde üç sene önce ağrı yoktu sadece akıntı oldu bu hamilelik eğer gerçek bir hamilelikse yani sağlıklı bir gebelik ise ağrım var adet olucak gibi ara ara sonra son 15gundur hayatımda cekmedigim bel ağrısı yaşadım hatta Dr a gittim enfeksiyon dan şüphe ettim bişey cikammisti meme dolgunluğu ve ağrısı oldu ama en belirgin özelliği bel ağrım oldu şimdi bı kaç gün daha bekleyecem adet olmassam Dr a gidicem umarım hamileyimdir ve sorunsuz bı gebeliktir Allah isteyenherkese versin

Ağrım.bariz adet olucam gibi ara ara vuruyor karın alt kısımlarına,,, ıslaklık oluyo gidip bakiyorim normal akıntı var inşallah sorunsuz değildir

teste göre hamilesin canım tabi tam emin olmak için kan testi yaptır benimde senin gibi olmuştu karnında adet olucakmış gibi ağrı vardı hele bel ağrısı kesin adet olcam dedim ama hamileymişim sırtımda da ağrı vardı

Tatlım ben ilk çocuğuma hamileyim hamile kalmayı planlıyordum zaten ama adet zamanım geldiğinde sanki adet olucakmışım gibi tüm belirtileri hissettim. Genelde bir kaç tane sivilcem çıkardı bu zamanlarda o bile çıktı. İnşallah hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsin

Hamilesin :) Bu belirtiler de normal , çevremdeki hamile olanlardan da ayni şeyi duydum ve 5 haftalık hamileyim ayni belirtileri yasıyorum , adet olucakmisim gibi agrilarim oluyo ama kısa süreli. Bel ağrısı çok fazla , bunun icin endişe etme asıl bu belirtiler olmazsa korkun diyolar umarım sağlıklı bir gebelik olur :)

Ya herşeyi unutmuşum peki kese kaçıncı haftada oluşuyor doktora ne zaman görünmek lazım bel ağrım ayakta azıcık kalayim daha çok oluyo ilk hamileliğimde hatırladığım bu kadar ağrı yoktu ama tabi yaş gitti kiloda aldım onlarında etkisi olabilir dimi

Farklılık gösterebilir herkes farklı şekilde geçirir bu hamilelik sürecini ve belirtiler de değişir herkes farklı hisseder stres yapma bu kadar 42 kiloyum , ağrılarım çok fazla. Sanki adet olsam rahatlayacakmışım hissi hiç gitmedi kiloyla alakalı değildir yani, kese 5. Haftada gözükür ben henüz gitmedim gidip keseyi gören yakınlarım var ama :) 6. Haftam da gitmeyi düşünüyorum , sen de öyle yapabilirsin :)

Ah ahh 42 kilomu ben kendimi nereye atam 65kilo ile hamile kaldım

Kızlar ya benim batımdan 2 gün geçti hala adet olmadım ama belim ağrıyor şuan çok. Dün test yaptım negatif çıktı

Kızlar merhaba
1 yıllık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz bu aralar aşırı derecede yorgun hissediyorum, sıcak olmasına rağmen sabahları üşüyor akşamları sıcaktan yatamıyorum. Sabahları kalktığımda midem bulanıyor. Yarın adet günüm ama az önce hafif pembe bi lekelenmem oldu sildiğimde gördüm 2 gün önce idrar testi yaptım negatifti yarın kan vereceğim bi yandan da korkuyorum. Sizce çıkar mı kanda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…