- 27 Ağustos 2016
- 187
- 118
- 53
- 28
- Konu Sahibi Sessizgemiler123
-
ben kötü bır örneğım benım buscopan ığnesı olmadan geçmezdı.benı yamultan adet sancısı ıle bırlıkte gaz ve kolık durum.hapını ıcerdım yıne düzelmezdı ılla o ığneyı yıyeceğım nasıl bır bunyem varsaHanımlar bugün adetimin ilk günü.O kadar kötüyüm ki derslerde bapırmamak için kendimi zor tuttum.Yarın da böylr ağrıyacak ama hiçbişeye konsantre olamıyırum ağrıdan.Bunun için nr yapabilirim lütfen bana fikir verin :'(
Şimdi düzeldi miben kötü bır örneğım benım buscopan ığnesı olmadan geçmezdı.benı yamultan adet sancısı ıle bırlıkte gaz ve kolık durum.hapını ıcerdım yıne düzelmezdı ılla o ığneyı yıyeceğım nasıl bır bunyem varsa
Zararlı diye içmek istemiyırum kendimi alıştırmak istemiyorumAğrı kesici kullan bu kadar ağrıyı neden çekiyorsun
doğurduktan sonra bekleyip göreceğimŞimdi düzeldi mi
Hanımlar bugün adetimin ilk günü.O kadar kötüyüm ki derslerde bapırmamak için kendimi zor tuttum.Yarın da böylr ağrıyacak ama hiçbişeye konsantre olamıyırum ağrıdan.Bunun için nr yapabilirim lütfen bana fikir verin :'(
Vallahi ben çok ağrıdığında hep içtim hiç bir şey olmadı parol içtimZararlı diye içmek istemiyırum kendimi alıştırmak istemiyorum
zor tatlım ya adet ağrısı .kız meslekte okurken hocalar hep anlardı .her ay rapor alırdım.evlendikten sonra azaldı ama yinede şiddetli oluyor ilk gün.pedle bir ilgisi olamaz dimi geçen bir kadın dedi ama ne alakaHanımlar bugün adetimin ilk günü.O kadar kötüyüm ki derslerde bapırmamak için kendimi zor tuttum.Yarın da böylr ağrıyacak ama hiçbişeye konsantre olamıyırum ağrıdan.Bunun için nr yapabilirim lütfen bana fikir verin :'(
Parol novalgin vs asla kesmezdi benim ağrımı.çok şiddetli ağrırdı.bir tek majezik keserdi.doğumdan sonra bitti agrilarim.Ah ah var mı çaresi
Ne mutlu sizeParol novalgin vs asla kesmezdi benim ağrımı.çok şiddetli ağrırdı.bir tek majezik keserdi.doğumdan sonra bitti agrilarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?