Adet ağrısı dayanamıyorum bana bir önerisi olan var mı lütfenn :'(

Sessizgemiler123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
187
118
53
28
Hanımlar bugün adetimin ilk günü.O kadar kötüyüm ki derslerde bapırmamak için kendimi zor tuttum.Yarın da böylr ağrıyacak ama hiçbişeye konsantre olamıyırum ağrıdan.Bunun için nr yapabilirim lütfen bana fikir verin :'(

Hanımlar bugün adetimin ilk günü.O kadar kötüyüm ki derslerde bapırmamak için kendimi zor tuttum.Yarın da böylr ağrıyacak ama hiçbişeye konsantre olamıyırum ağrıdan.Bunun için nr yapabilirim lütfen bana fikir verin :'(
ben kötü bır örneğım benım buscopan ığnesı olmadan geçmezdı.benı yamultan adet sancısı ıle bırlıkte gaz ve kolık durum.hapını ıcerdım yıne düzelmezdı ılla o ığneyı yıyeceğım nasıl bır bunyem varsa

adet agrisinin cok m siddetlisindede dr a gorunmek gerekiyor cok fazla agriniz varsa baska bir seyde olabilir (olmaz insallahda) siz yine bir tedbir amacli gidin bekarsiniz sanirim karindan bakarlar zaten

Bir çay bardağına sıcak su koy.. şekerini çok at karıştır iç.. şekerli şerbet iyi geliyor.. yarım saat bir saat sonra ağrısı geçer..

Bende cok agrili adet olurum careyi kahvede buldum. Sade nescafe yapin bol seker atin icin gercekten cok faydali. Ben hap kullanmayi tercih etmiyorum agriyi cekerim daha iyi diye dusunurdum. Kahve gercekten sifa oldu deneyin sonucunu yazin mutlaka.

zor tatlım ya adet ağrısı .kız meslekte okurken hocalar hep anlardı .her ay rapor alırdım.evlendikten sonra azaldı ama yinede şiddetli oluyor ilk gün.pedle bir ilgisi olamaz dimi geçen bir kadın dedi ama ne alaka

ben bundan yıllarca çekmiş ve halaaa çeken biri olarak kolayını söliyim direk acile gidip dikloron mu ne yaptırıyosun kas gevş. ağrı kesici 10 dakıkaya bişeyın kalmıyor. majezikle buscopan plus içiyodum bakıyorum onlarda fayda etmiyo iki büklüm kıvranıyorum halsizlik yapıyo kıpırdayamıyorum. artık hiiiiç çekmiyorum baktım ağrı fazlalaşıyo hemen acile.

Back