Adet ağrısı çekip hamile olan var mı

Mtmtkci01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
24
5
Benim adetim geçeli 7 gün oldu adet olucakmışım gibi kasılmalarım oldu 10 gün önce kadar ama hala adet olmadım böyle olup hamile olan var mı

7 gün geçmiş test yapmadın mı? Benim hala adet olcakmışım gibi ağrım oluyor. Her zamanda olcakmış. Neden test yapmadın?

Evet test yaptım negatif çıktı bgn 10 gün oldu hal adet olmadım ama
Aynı durum bende de var ben sadece test yapmadım.adet sancısı yaşıyorum ve adet olmuyorum.hamileliğe yoramıyorum bu yüzden.bu hafta içine kadar beklicem yani 10 günüm geçmiş olsun.şuan 6 gün geçti.Çok düzgündü adet döngüm.ilk defa bu ay böyle oldu.ALLAH korusun kist veya idrar yolu enfeksiyonudur diye düşünüyorum.tam 15 yıldır her tedaviyi denemiş biri olarak haliyle ümidi tükenmiş bi haldeyim ancak ilk defa böyle gecikmem oldu bir gün bile gecikmezdi :) nasipten ötesi yok.Mantığım bedenime ne tedaviler denedin bu kadar kolay hamile kalman imkansız diyor,Ruhum kalbimse küçücük bir yerden neden olmasın diye sesleniyor.zor şeyler bunlar hakkımızda hayırlısı.güzel haberle almak ve duymak duasıyla

Hala adet olmadım gögüsler hassas kasıkta batma birde psikolojik mi bilmiyorum ama kokuya duyarlılık var bugünde vajinada yanma başladı korkmaya başladım artık gebelikte yok diyor ev tipi testler neden oluyor böyle acaba

Hakkımızda hayırlısı inşaALLAH.benim adet belirtim var.hamilelik belirtim hiç yok.o yüzden pek umutlu değilim.böyle olunca en çok eşim için üzülüyorum.kendim için üzülmeye fırsatım olmuyor.

Aynı durum bende de var ben sadece test yapmadım.adet sancısı yaşıyorum ve adet olmuyorum.hamileliğe yoramıyorum bu yüzden.bu hafta içine kadar beklicem yani 10 günüm geçmiş olsun.şuan 6 gün geçti.Çok düzgündü adet döngüm.ilk defa bu ay böyle oldu.ALLAH korusun kist veya idrar yolu enfeksiyonudur diye düşünüyorum.tam 15 yıldır her tedaviyi denemiş biri olarak haliyle ümidi tükenmiş bi haldeyim ancak ilk defa böyle gecikmem oldu bir gün bile gecikmezdi :) nasipten ötesi yok.Mantığım bedenime ne tedaviler denedin bu kadar kolay hamile kalman imkansız diyor,Ruhum kalbimse küçücük bir yerden neden olmasın diye sesleniyor.zor şeyler bunlar hakkımızda hayırlısı.güzel haberle almak ve duymak duasıyla
merhaba iyi günler kızlar ben 21 şubatta adet oldum normal sekılde herzamnkı gıbı 7 gun surdu daha sonra 16 martta bir daha adet oldum ama digerinden cok farklı renkte kırmızıydı 3 gun surdu sonra bitti . bugunde lekelenme tarzında az mıktarda geldı kasıkalrım agrıyor ayaklarımda adet agrısı cekıyorum sorum su kı hamilelik belirtisimi bunlar

merhaba iyi günler kızlar ben 21 şubatta adet oldum normal sekılde herzamnkı gıbı 7 gun surdu daha sonra 16 martta bir daha adet oldum ama digerinden cok farklı renkte kırmızıydı 3 gun surdu sonra bitti . bugunde lekelenme tarzında az mıktarda geldı kasıkalrım agrıyor ayaklarımda adet agrısı cekıyorum sorum su kı hamilelik belirtisimi bunlar
Anladığım kadarıyla adetin tam gününde gelmiş.bazen mevsimsel olarak ya da hormonal adet süresinde uzama kısalma olabilir.üzerine görme durumundan şüphe ettin sanırım.tabi bu da mükün.Ancak kötü tecrübeme dayanarak söylüyorum hamileliğin testle sabit olmadığı sürece normal adetsin bence,test sonucun pozitif çıkar da adet olursan olduysan kan gelirse mutlaka ama mutlaka doktora gitmelisin.önce yapman gerekn test.benim 12 günüm gecikti hamilemoşduğumu öğrendim.4 gün sonra kanamam oldu ve dış gebelik ameliyatı oldum.Açıkçası normal seyretemeyen veya olağan belirti vermeyen gebelik bence normal değil.moralini bozmak istemem ama normaladet döngünü yaşadın bence.Rabbim hakkında hayırlısını versin.daima hayırlısını iste çünkü ben çok istemeyi çok kötü tecrübe ettim.

X