Adet ağrısı çekip adet olamamak

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kızlar dün gece doğum sancisi gibi sanci çektim kızım 4 Aylık.
Ama regl olmadım yumurtaliklarim baya ağrıdı Yasminle korunduk ve 3 aylık iğne etkisini kaybediyor şu sıralar

hiç adet gördün mü doğumdan sonra ? ve normal doğum mu yaptın ?

Görmez olurmuyum 3. Adetim olucak.
Sezeryanla dogum oldu canim
benim 5 aylık olucak oğlum kasımda ben hala adet görmedim ya
sorunun için de bi jinekoloğa görün istersen canım bilemedim.
bi de ben normal doğum yaptım, o öyle "doğum sancısı gibi ağrı geçirdim" diye tabir edilecek bi ağrı değil.
Allahı var yani ağrının

emziriyo musun? emziriyorum ondan mı adet görmüyorum ki ben

Bende çektim 2 gün boyunca normal doğumu bekledik kordon kısa imiş inenemis açılma olmadı canım.
Çektigim için biliyorum yani

emziriyo musun? emziriyorum ondan mı adet görmüyorum ki ben

Emziremiyorum benim bebeğim beni 2 ay emdi sonra kesti doğumdan sonra hemen sütun gelmedi az geldi meme ucum ufak die alamadı bebeğim biberona alisti

Bende çektim 2 gün boyunca normal doğumu bekledik kordon kısa imiş inenemis açılma olmadı canım.
Çektigim için biliyorum yani
hayy geçmiş olsun canım, olsun almışsın ya bebeni sağsalim kucağına mühim olan o.
Emziremiyorum benim bebeğim beni 2 ay emdi sonra kesti doğumdan sonra hemen sütun gelmedi az geldi meme ucum ufak die alamadı bebeğim biberona alisti
Haziran annesi misin kuzum sen de ? ben ordan hatırlıyorum sanırım seni

hayy geçmiş olsun canım, olsun almışsın ya bebeni sağsalim kucağına mühim olan o.

Haziran annesi misin kuzum sen de ? ben ordan hatırlıyorum sanırım seni

Sağol Birtanem baya badireler atlattik çok şükür iyiyiz suan da.
Temmuz canım :)

başka yerden hatırladım demek ki :) olsun
dediğim gibi işte bekle bakalım başka şikayetin de olursa kadın doğumcuya bi git en doğrusu bu olur.

başka yerden hatırladım demek ki :) olsun
dediğim gibi işte bekle bakalım başka şikayetin de olursa kadın doğumcuya bi git en doğrusu bu olur.

Haklısın canım gelmezse ve ağrım olursa giderim :) teşekkür ederim yorumların için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…