Adet ağrıları

Paranoyakayak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
104
73
98
Benim adet dönemim biraz ağır geçiyor ağrılar konusunda. Ağrı kesici kullanıyorum. Bir arkadaşım zararlı olduğunu söyledi bende kullanmayayım dedim ama bu seferde ağrılar dayanılmaz oluyo.. Ağrı kesicinin bir zararı var mı? Eğer varsa ağrıları önlemek için ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler :oops:

Son düzenleme:
Bende bekarken ayni sizin gibiydim hicbisey ise yaramamisti ama evlenince bi cozum buldum onu yazicaktim size :)

Yok yok o tarz bisey degil :) agrimi en arttigi zamanda esime uzerime butun agirligini verip uzanmasini istiyorum,beni baya rahatlatiyo,baska hicbisey kesmiyo agrilarimi

Benim adet dönemim biraz ağır geçiyor ağrılar konusunda. Ağrı kesici kullanıyorum. Bir arkadaşım zararlı olduğunu söyledi bende kullanmayayım dedim ama bu seferde ağrılar dayanılmaz oluyo.. Ağrı kesicinin bir zararı var mı? Eğer varsa ağrıları önlemek oçin ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkürler :oops:
Bende cok agir geciriyorum adet donemini 5 yillik evliyim ve 4 yildir bebek istiyoruz hamile kalmak asip olmadi daha doktor gittigimde sordum ozellikle ben gebelik dusundugum icin bana adet gunune iki gun kala saba aksam parol icmemi soyledi adetin ikinci gunune kadar toplamda 4 fun yani vre hic bir zarari yokmus faydasi bile oluyomus sende dene istersen canim cok iyi anlayabiliyorum seni agrilar baslayinca agri kesicilerin bile etkisi olmuyo bazen

Bende cok agir geciriyorum adet donemini 5 yillik evliyim ve 4 yildir bebek istiyoruz hamile kalmak asip olmadi daha doktor gittigimde sordum ozellikle ben gebelik dusundugum icin bana adet gunune iki gun kala saba aksam parol icmemi soyledi adetin ikinci gunune kadar toplamda 4 fun yani vre hic bir zarari yokmus faydasi bile oluyomus sende dene istersen canim cok iyi anlayabiliyorum seni agrilar baslayinca agri kesicilerin bile etkisi olmuyo bazen
Cidden evet bazen ağrı kesiciler bile durdurmuyo ağrıları..
Tavsiyeniz için teşekkürler :KK52:
İnşAllah hayırlısıyla evlat sahibi olursunuz. Allah isteyen herkese nasip etsin.. :)

Back