Adet ağrıları için doktor

carars

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2018
13
2
6
26
Adetimi çok ciddi bir şekilde ağrılı geçiriyorum daha pms döneminde ağrılarım başlıyor bacaklarım koparcasına ağrıyor
Şuan adetime tam bir hafa var artık saçma utancımı bir yana atıp doktora gitmeye karar verdim
Yarın sabaha randevu almayı düşünüyorum ama birkaç sorum var
Doktora gitmek icin adete bir hafta kala doğru bir zaman mı ?
Karnı ne kadar açıyorlar acaba
Birde ultrason icin idrara sıkışık olmak mı gerekiyor ?

Evet idrara sıkışık olacaksınız bekarsanız tabii karın göbek kısmına ultrasonla bakıyor. Gittiniz mi bu arada

Evet idrara sıkışık olacaksınız bekarsanız tabii karın göbek kısmına ultrasonla bakıyor. Gittiniz mi bu arada
Bekarım gittim , biraz uzun sürdü ultrason doktor sanki kararsız gibi kaldı sonradan temiz olduğunu söyledi , yinede ağrılarım icin Doğum kontrol hapı verdi açıkcası kullanıp kullanmama konusunda kararsızım

Canım merhaba bende yeni üye oldum.benimde çok ağrım oluyor ağrı kesici kullanmamak için direniyorum yıllardır evlendim 1 yıl oldu.ama hala çok ağrı yaşıyorum.doktora gittiğimde adetliyken kan tahlili yaptırdı sonuç temiz dedi.ben geçen ay sülük tedavisi yaptım bu ayda yaptım adetim geçen ay daha rahat geçti anladığım kadarıyla.bu ay daha olmadım bekliyorum bakayım nasıl geçecek.ve adetim düzensizleşmişti.geçen ay sülükten sonra düzene girdi çok faydasını gördüm diyebilirim.

Back