Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Offf adetimin başlamasına 7 gün var ve inanılmaz negatifim halsizim aglamakliyim hatta ağlıyorum bu ne yaaa?
Ayrıca adetim inanılmaz sancılı oluyor kizlar. Hiç bişey yapamıyorum hep yatıyorum acillik oluyorum sizde böyle oluyor musunuz?
Ben de adet sonrası 1 hafta yataktayım. Şiddetli sol kasık ve karın ağrısı. Karında şişlik ve halsizlik Adetlerim de çok ağrılıdır. Sizde adet sonrası nasıl geçiyor
Offf adetimin başlamasına 7 gün var ve inanılmaz negatifim halsizim aglamakliyim hatta ağlıyorum bu ne yaaa?
Ayrıca adetim inanılmaz sancılı oluyor kizlar. Hiç bişey yapamıyorum hep yatıyorum acillik oluyorum sizde böyle oluyor musunuz?
slm arkadaşlar adet dönemime yakın 2 tane apranax fort ağrı kesici içtim biraz stresli durumlarım vardı adetim 8 gün gecikti iki defa test yaptım negatif çıktı ne yapabilirim karnım çok şişti