Merhaba arkadaşlar. 1,5 senelik evliyim ve bu ay da dahil 3 aydır bebek istiyoruz. Geçtiğimiz ay saç dökülmesi ve üşüme şikayetlerinden kan tahlili yaptırdım ve tsh 5.05 çıktı. Doktor bu değerin gebelik için düşmesi gerektiğini söyledi ve euthyrox 25 mg yazdı. Doktorun söylediğine göre bu ilaç hamile kalmaya da yardımcı oluyormuş hormonları düzenlediği için. İlacı kullanmaya başlayalı yarın 1 ay olacak. Yumurtlama tarihim takvimde 8 Aralık görünüyordu ve ovulasyon süresi boyunca değerlendirdik. Adet düzenim 30 32 günde bir. En fazla 1 ya da 2 güm gecikme yaşarım. Bu ay 4 gün gecikti ve adet olmam gereken 22 Aralık gününde çok rahatsız etmeyecek şekilde sancı ve tuvalete çıktıktan sonra peçetede uçuk bir pembe gördüm ve leke bir daha gelmedi. Ben bunu yerleşme kanamasına yordum. Son 1 haftadır kasıklarımda ara ara ara sızı ve beyaz akıntım var. Ancak bu sabah, yani 4 gün gecikme ile idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Pazartesi kan tahlili yaptıracam hem tsh hem gebelik için. Hamile değilsem euthyrox adeti geciktiriyor olabilir mi? Bu ve buna benzer durum yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim.