• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet 3. günde kesildi

ayazeysel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
3
0
1
28
arkadaslar ben ayın 7sinde adet oluyorum.ayın 5inde ilişkiye girdim.ayın 7sinde az geldi. 8inde adet oldum ama 3. günde kesildi acaba sebebi ne olabilir ? bi rahatsızlık olabilir mi ? yoksa hamile miyim ? yardım edebilir misiniz lütfen?

Belirti var mı veya hissettiğin bişey ?
Bence değilsin bi kaç güne sökülür çünkü sadece ayin 5inde ilişki olduysa yumurtlama Gününü hesaplayıp o günün 2gün ilerisiyle 2 gün gerisi Arasında ilişki olmadıysa biraz zor tatlım. Ama Aklımda bişey kalmasın diyorsan bi test yap derim ;)

Ben bu ara cok yiprandim kafam hep dolu. Bugun telefonum sarj olmadi sinirlendim agladim hickira hickira olur olmaz herseye agliyorum sarj falan degil mesele aslında sinirlerim alt üst. Benim sakinlestiricilerim vardi burda babaannem hep anlar bni her halimi. Buyuk ihtimal yine anladi. Bana bi hap verdi ama bnmkilerden mi kendininkilerden mi bilmiyorm o an agladigim icin goremedim. Adetide kesen o diye dusunuyorm ama bi sormak istedim. cok sağolun..

Ilaçlar adeti kesiyo benim acayip ağrılı sancılı oluyo adetim saatlerce kıvranıyorum doktorum bana bunun için ilaç vermişti içince yarım saate kalmadan bütün ağrım kesiliyo ama adetimde kesiliyo 3günde bitiyo sonra lekeler gelmeye başlıyor

Back