• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeno virüs hakkında bilgi

SonsuzUmut

After a while you will be looking at a dead person
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
4.541
10.001
108
Kızlar ya arkadaşın oğlu adeno virüsmüş g çen buluştuk öptüler birbirlerini birde ısırdığı muzdan ısırdı kızım bugün 5 gün oluyor ama okuduğum kadarıyla 2 hafta içinde bulaş olabilirmiş . Eşimledr birbirimize girdik o gitmeyelim hep hastalar onlar demişti (genel kanısı) bende onu şizofren gibi çok takıntısısın falan diye saydırmıştım şimdi dünyanın sonu gibi davranıyor
Nette baktım yazılanlar pek hoş değil başına gelem duyan bilen var mı
Birde 2 ay önce bronşit yüzünden yatıştayken orada rota olmuştu 10 gün kasta hastanede kalmıştık çok korkuyorum o yüzden

Bi bilgim yok cok gecmiş olsun inşallah kızınıza birşey olmamıstır. Ama cocuk da olsa bunlar baska cocugun ısırdıgı seyi cocugunuza nasıl ısıttırdınız 😕

Bi bilgim yok cok gecmiş olsun inşallah kızınıza birşey olmamıstır. Ama cocuk da olsa bunlar baska cocugun ısırdıgı seyi cocugunuza nasıl ısıttırdınız 😕
Of inş bulaşmamıştır ya sağol
Ben mutfaktaydım çocuklar babalarındaydı arkadaş oğluna muz yediriyormuş eşim yedirme de demiş oysaki ama ısırdı falan demiş
Onlar aşırı rahat eşim aşırı pimpirikli
Birde onlar davet etmişti insan çocuğu hastaysa davet eder mi hastanede de yattık biliyorlardı ne kadar zorlandığımızı (biz gittiğinizde çoçuk hastaydı ama hastaneye götürmemişlerdi midesi üşütmüş galiba diye düşünüyorlardı)

Back