Ademiyozis hastalığı ile hamile olanlar var mı aramızda ?

mina29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
2
0
adenomyozis hastasıyım ve şu an hamileyim benim gibi bu süreçte olan aramızda arkadaşlar var mı ?

Son düzenleme:
Doktorunuz bir şey demedi mi? Ne güzel hamile kalmışsınız. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim vardı bir buçuk santim, erken doğum yaptım ama onunla alakası yoktu, plasenta previa idi ve erken ayrılınca doğum yapmak zorunda kaldım.
Aklınıza takılan şeyler varsa doktorunuzla konuşun mutlaka.

adenomyozis hastasıyım ve şu an hamileyim benim gibi bu süreçte olan aramızda arkadaşlar var mı ?
adenomyozis
Bir çok Dr gittim araştırdım. Bazıları böyle doğuran oldu dedi, bazıları malesef yaşamadı dedi, tüp Bebek bile zor diyen oldu. Tüp bebek de denedik ve genetik kötü geldi bu doğal hamilelik bende korkuyorum hiç çevremde bu hastalığı bilen yok.

Allah'ın izniyle bir şey olmaz korkmayın, stres yapmayın. İyi düşünün iyi olsun. Rabbim vermek istedikten sonra adenomiyozisin bir önemi yok. O bebeğin dünyada yiyecek ekmeği varsa gelip yiyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…