adem güneş ile cocuk deyp geçmeyin

turkuazz_81

melis ela nur
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
204
5
96
43
İstanbul
uzman pedagog adem güneş hakkına bilgisi olan var mı ?? bu hafta burç fm de dinlemeye başladım kendisini aranızda dinleyenler varmı nasıl buluyorsunuz ?? önerdikleri işe yarıyor mu ?? söylediklerini uygulayan ve işe yarayan anneler yorumlarınızı bekliyoruz

Çocukların anne-babayla aynı odada yatmaları gerektiğini düşünen bir uzman olduğu için güvenmiyorum görüşlerine ........

uzman pedagog adem güneş hakkına bilgisi olan var mı ?? bu hafta burç fm de dinlemeye başladım kendisini aranızda dinleyenler varmı nasıl buluyorsunuz ?? önerdikleri işe yarıyor mu ?? söylediklerini uygulayan ve işe yarayan anneler yorumlarınızı bekliyoruz

Kızımı sutten keserken ve tuvaletini alistirirken hep onun yöntemlerini kullandım.cok cok cok memnunum.hic yorulmadım üzülmedim ve kıziminda psikolojisi bozulmadı . Herkese tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Kızımı sutten keserken ve tuvaletini alistirirken hep onun yöntemlerini kullandım.cok cok cok memnunum.hic yorulmadım üzülmedim ve kıziminda psikolojisi bozulmadı . Herkese tavsiye ederim.

tuvalet egitimi hakkindaki onerilerini paylasabilir misiniz? ben henuz yeni dinlemeye basladim.

Merhaba Adem Beyin sitesine girerseniz orada cok güzel anlatılmış ben buradan yeterli olamayabilirim ama yinede daha sonra sorularınıza cevap verebilirim.ama öncelikle kendinizi hazır hissetmelisiniz...

kesinlikle anlattıkları çok doğru ne kadar çok hata yapmşım dedirtiyor insana. çocukluk sırrı adlı kitabını aldım okumaya başladım burç fm arşiv bölümünden de eski yayınlarından başlayarak sırayla dinlemeye başladım umarım kendimi yetiştirerek çocuğuma faydam dokunur. tereddüt ediyordum ama artık teredütlerim kalmadı dinledikçe anladıkça hakveriyorum kendisine . bende herkes eski programlarımdan başlayarak dinlemeli daha faydalı oluyor .

1 senedir takip ediyorum.Tüm arşiv programlarını dinledim,tüm kitaplarını okudum.Söylediklerini uyguluyorum ve neticesi oldukça güzel.Dinledikçe çocuğa bakış açınız değişecek.

Çocukların anne-babayla aynı odada yatmaları gerektiğini düşünen bir uzman olduğu için güvenmiyorum görüşlerine ........

kızımın okulundaki pedegogda bize aynı şeyi söyledi çocuklarınızla beraber uyuyun kendilerini güvende hissetsinler.hem ergenlik çağına gelince istesenizde o kokularını duyamayacaksınız,hatta belki odalarına girmenize zor izin verecekler ,eskiden tek odalı evlerde nasıl uyunuyormus ve cocuklar ne kadar mutluymus tarzı şeyler söyledi.ben kızımın odasında kızım uyuyana kadar yatıyorum uykuya geçiş problemi oldugu için pedegog önerisi ile yapıyorum bunu bir haftadır ve işe yarıyor

Back