Gebeliğe Hazırlık Adem elması mı meryem ana otu mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
Kızlar hamile kalmak için mekkeden getirilen iki çeşit bitki var.biri kök görüntüsünde meryem ana otu diğeri at kestanesi görüntüsünde adem elması meyvesi.bundan hangisini kullanmamız gerek.nette araştırdım ama sağlıklı bi bilgiye ulaşamadım.kullananlar cevaplarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
ikisi de etkilidir canım adem elması olarak değil de Narçıl olarak araştırabilirsin

ikisi de etkilidir canım adem elması olarak değil de Narçıl olarak araştırabilirsin
Ay şükür canım ya çok sağol.araştırdım canım o isimlede ikiside aynı ürün zaten isimleri değişik.ben meryem ana otuyla bu dediğinizden hangisini kullanmalıyım bilemedim.

Ay şükür canım ya çok sağol.araştırdım canım o isimlede ikiside aynı ürün zaten isimleri değişik.ben meryem ana otuyla bu dediğinizden hangisini kullanmalıyım bilemedim.
İkisi de çok kıymetli canım ama meryem otu genelde doğum için kullanılıyor Narçıl hamile kalmak için daha yaygın:)
ikisiyle de hamile kalanı gördüm :)

ben bugun sabah içmeye başladım
birde küçük bir parçasını üzerimde taşımaya başladım
rabbim mucizesiyle sevindirsin beni ve isteyen herkesi inşallahhh

Suan tam da içinde bulunduğun durumdayım sonuç ne oldu paylasır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…