• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adeko 4.2 - Mutfak Dizayn Programı

asmira

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
284
1
316
Ankara
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ADeko Mutfak programı, 1995 yılından beri Hazır Mutfak sektöründeki lider firmalarla birlikte yürütülen çalışmalarla bugüne gelmiş bir tasarım, sunum ve imalat programıdır.

Genel Özellikler

*Son derece pratik mekan çizimi
*Tamamen otomatik modül, cihaz, tezgah, taç, ışık bandı ve pano yerleşimleri.
*20'ye yakın önceden tanımlanmış modül tiplerini kullanarak anında yeni şekil ve ölçülerde modül yaratma ve istediklerinizi kütüphaneye ekleme.
*100'e yakın kapak ve çeşitli kulp alternatifleri.
*Daimi 3 boyut. Tasarımı ister iki boyutlu plandan veya cepheden ister perspektiften çizebilirsiniz. Nasıl çalışırsanız çalışın bütün modüller birbirini tanırlar ve nereye yerleşeceklerini bilirler. Size sadece hayal etmek kalır.
*Birebir duvar/kapı/pencere çizimleri. İmalat için tekrar ölçü almaya veya şablon çıkarmaya gerek yok.
*Kendi ölçü ve modüllerinizle çalışmaya başlarsınız. Alıştığınız sistemi değiştirmeniz gerekmez.
*Müşterinize mutfağının bitmiş halini gösterir hatta içinde dolaştırabilirsiniz. Hem daha kolay ikna olur hem de olası yanlış anlamalar baştan önlenmiş olur.
*Tek tuşla mutfağın fiyatı çıkarabilirsiniz (modüler, m2 veya mtül seçenekli). Fiyat gurubu ve taksitlendirme seçenekleri ile müşteriye saniyesinde cevap verebilirsiniz.
*DWG formatı standart. Mimarlardan gelen çizimleri dönüştürmeye gerek bile duymadan birebilr açabilme ve karşıya gönderebilme.
*İki ve üç boyutlu tüm AutoCAD ™ komutları.
*Katı modelleme teknolojisi ile sınırsız tasarım olanağı.
*Milimetrik hassasiyetle ölçekli proje baskısı.
*Tek adımda projeden imalata geçiş.
*Özel ölçülerdeki modüllerin otomatik parça listesi.
*Tamamen Türkçe ve sektörel terimler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu program benim kullandığım program : )

Tam sürümmü bu, şaşırdım valla ben şu an 6.0 kullanıyorum gerçi ama güzel bir program

asmira bende bu proğramı arıyordum uzun zamandır bende vardı ama sınırlı kullanımdı.buradan indirmek istiyorum ama bana yardımcı olursan sevinirim düzgün indireyim de sorun çıkmasın..linke tıklayacağım tamam da devamını da anlatırsan sevinirim ayrıca sadece indirmekle kurtulacağını sanma çünkü bana tarif edeceksin nasıl kullanılır.ben biraz çözdüm ama takıldığım yerler var onları sorarım sırası gelince önce bi proğramı indirelim de gerisi gelir...en yakınnnn zamanda senden haber bekliyorum beni unutma olur mu?............

Bende adeko 6 kullaniyorum hemde prof derecesinde bi ara yüklerim bir kaç model fikir olur sizede arkadaşlar meraki olan benimle iletişim kurabilir benim işim bu :) beklerim

Arkadaşlar, adeko güzel bir program bende kullandım, ama bazen çok zorluk çıkartıyor.
Bu yüzden optima dekor isimli mutfak banyo çizim programını kullanıyorum. hem daha kolay hem de daha kaliteli resim veriyor.

selamlar:1shok:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back