• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Addison hastaligi hakkinda bilgisi olan duyan bilen yasayan varmi?

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.133
51.640
798
Merhaba
Tamamen tesadüf eseri bu hastalıktan şüpheleniyorum 2 yıldır yaşadığım herseyi açıklıyor hastalık olarak düşünmediğim belirtiler dahi var
Randevu oluşturdum fakat süreç zor olacak çünkü önce özel dahiliyeden aldim, özel endokrin yok
Devlette tek doktor ayda 20 gün calisiyor
Ben neredeyse her gün birseyler yaşıyorum çok acil durumdayım
Beni neler bekliyor bir yandan tanı alsam rahatlamaya başlayacağım
Belirtiler fiziksel acı karşısında bayilma ishal kusma bulantı ilaç icememe aşırı tuz tüketimi ama düşük tansiyon ani düşük seker - ishal kusma
Ve tabiki ter dokturecek kdr aşırı yorgunluk
Bir kaç aydır dis etlerinde koyulasma morluk
Cilt lekeleri
Göğüste lekeleme

Yakin şehirlere gidebilirim ama olabildiğince burada sonuç alıp öyle gitmek istiyorum çünkü çok halsizim

Geçmiş olsun canım hiç bir fikrim yok maalesef ☹️☹️

Çok nadir denk gelir çok sinsi ilerlermis
6 aydır net 8 kez bayilma var hepsi fiziksel acı kaynaklı
Aşırı halsiz kalıp ay gidiyorum dediğim zamanlar oldu.
Niye evdeyim bilmiyorum çok direniyorum çarşamba sabah randevu aldim

Çok nadir denk gelir çok sinsi ilerlermis
6 aydır net 8 kez bayilma var hepsi fiziksel acı kaynaklı
Aşırı halsiz kalıp ay gidiyorum dediğim zamanlar oldu.
Niye evdeyim bilmiyorum çok direniyorum çarşamba sabah randevu aldim
İyi rand. Alabilmişsin endokrine normalde ran. Vermiyorlar ya sabahtam gitmek gerekiyor ya da dahiliye yönlendiriyor. Fiziksel acı neden oluyor yani neren ağıriyor bi nedeni yok öyle acı mı var 🥺

İyi rand. Alabilmişsin endokrine normalde ran. Vermiyorlar ya sabahtam gitmek gerekiyor ya da dahiliye yönlendiriyor. Fiziksel acı neden oluyor yani neren ağıriyor bi nedeni yok öyle acı mı var 🥺

Yok dahiliye aldim devlete önce dahiliye sonra sevk ile endokrin oda en erken 10 gün
Fiziksel acı herhangi bir şey olabilir şiddetli karın ağrısı vurma düşme sonucu acıdan bayilma
Sanırım covid sonrasi gelişti
ishal - karın ağrısı ile klozette bayıldım mesela

Merhaba
Tamamen tesadüf eseri bu hastalıktan şüpheleniyorum 2 yıldır yaşadığım herseyi açıklıyor hastalık olarak düşünmediğim belirtiler dahi var
Randevu oluşturdum fakat süreç zor olacak çünkü önce özel dahiliyeden aldim, özel endokrin yok
Devlette tek doktor ayda 20 gün calisiyor
Ben neredeyse her gün birseyler yaşıyorum çok acil durumdayım
Beni neler bekliyor bir yandan tanı alsam rahatlamaya başlayacağım
Belirtiler fiziksel acı karşısında bayilma ishal kusma bulantı ilaç icememe aşırı tuz tüketimi ama düşük tansiyon ani düşük seker - ishal kusma
Ve tabiki ter dokturecek kdr aşırı yorgunluk
Bir kaç aydır dis etlerinde koyulasma morluk
Cilt lekeleri
Göğüste lekeleme
Çok geçmiş olsun. Psikolojik bir durum olabilir mi?

Kızlar bende de sürekli düşük tansiyon var birkaç kez bayıldım, canım aşırı tuz çekiyor, her ayağa kalktığımda başım dönüyor gözüm kararıyor, aşırı yorgunluk, depresyon, sindirim sistemi problemleri gibi belirtiler var. Belki strestendir diye gittiğim hiçbir doktora da söylemedim ama bu hastalığa denk gelince olabilir mi diye düşünüyorum. Sizde nasıl başladı bu rahatsızlık.
Sadece dün psikiyatristime sürekli tansiyonum düşüyor dedim o da ilk tiroid baktıracak kafam çok karışık…

Back