• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Add'ın Diyet Günlüğü

add

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
boyum 1.65 kilom 70 19 yaşındayım doktorum bana ortalama bir diyet verceğini söyledi ve aşağıya yazdığım bu diyeti verdi gayet sağlıklı bir diyet hiçbir şekilde aç kalınmıyor salata ve meyve sınırsız diyete bir zararı yok bn bunu 4 gündür uyguluyorum kendimde kayda değer değişiklikler görüyorum eğer uygulamak isterseniz ideal kilonuza düşene kadar yapabilirsiniz:)

Sabah saat 09.00
• • 1 Tatlı kaşığı bal, reçel
• • 1 porsiyon peynir
• • 2 ince dilim ekmek
• • Domates, salatalık

Saat 11.00
• • 1 porsiyon meyve

Öğle saat: 13.00
• • 3 porsiyon et (Kırmızı et 90 gr, Beyaz et 180 - 150 gr.)
• • 1 su bardağı ayran
• • 2 ince dilim ekmek
• • Salata (istenildiği kadar)

Saat 16.00
• • 2 porsiyon meyve + 2 adet grisini

Akşam saat 19.00
• • 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
• • Yarım su bardağı yoğurt
• • 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
• • 2 ince dilim ekmek
• • İstenildiği kadar salata

Saat 21.00
• • 2 porsiyon meyva + 1 su bardağı şekersiz süt

bnde öyle sanıyodum ama bugün 6. günüm 1.800 kilo verdim çok güzel bi diyet yapılmasını tavsiye ederim tabi uygunsa:)

ben de kilo alırım sanmıştım bu ne ya ne çok falan demiştim aynı diyeti bana da doktorum verdi :) 1 ay uyguladım ve gerçekten aç kalmadım bir ay sonunda tam 4 kilo vermiştim devam etsem süper olcaktı ama bıraktım tekrar başlıcam şimdi.devam et tatlım

Akşam saat 19.00
• • 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
• • Yarım su bardağı yoğurt
• • 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
• • 2 ince dilim ekmek
• • İstenildiği kadar salata

aksam bu gördüklerimin hepsi yenilmeyecek dimi...:61:

dr.un bana verdiği listeye çok benziyor. ama yemekler 4 kaşık, ekmeklerde 1 er dilim bende :)

Akşam saat 19.00
� � 8 yemek kaşığı sebze yemeği (Susuz)
� � Yarım su bardağı yoğurt
� � 1 kase çorba = 2 yemek kaşığı pilav = 2 yemek kaşığı makarna
� � 2 ince dilim ekmek
� � İstenildiği kadar salata

aksam bu gördüklerimin hepsi yenilmeyecek dimi...:61:

1 kase çorba 2 yeme kaşığı pilav 2 yemek kaşığı makarna bunlardan sadece birini seçiyoruz yemeyebilirsinde bünye meselesi galiba bn bazen yemiyorum çünkü salata yiyince insan başka bişey yiyemiyor:)

bugün 13. günüm baştan beri toplamda tam 2.90 kilo vermişim çok mutluyum çok farkediyo ya ayrıca hepsi yağdan gidiyo tabi çok su içmek gerekiyo ki sudan ve ya kastan kaybetmeyeyim çok güzel ve bana uygun bi diyet hiç bir zorluğuda yok 70 kilo ile başladım şu an 67. 10 kiloyum :52::52:

ya benim psikolojim çok kötü ben diet yapıyordum çok iyi gidiyordum ama bozdum 3 haftadır hayvan gibi yemeğe başladım napıcam ben 2 haftam kaldı ben ayı gibiyiim bunu mu uygulasam napsam ?

bu diyetin hiç bir zorluğu handikabı yok yarım saat sporla herşey yoluna giriyor :) denemen iyi olur bnce:)

ben bu diyeti yapıcam canım seni iyi takip edeyim listeni yenilerse dr paylaş olur mu ben şu anda 73 kg yum 60 olmak istiyorum hayırlısı ile pazartesi başlıyorum teşekkürler

ben bu diyeti yapıcam canım seni iyi takip edeyim listeni yenilerse dr paylaş olur mu ben şu anda 73 kg yum 60 olmak istiyorum hayırlısı ile pazartesi başlıyorum teşekkürler

bnm başladığım kiloya yakın kilon bnde 56 olucam inş yakında

bu yazdığımı 1 ay uygulayacaksın 1 ay sonra bazı şeyler listeden çıkıcak bn 14 gün sonra bazı şeyleri doktoruma danışarak çıkarıcam snde bir ay uygula daha sonra kiloyu verirsen snde çıkar burda paylaşıcam mrk etme cnm
bu diyet tm bana göre hiç aç kalmıyorum çok spor yapıyorum yine bu forumda bişey okumuştum pudra sürüp streç filmi sarıyorum ve spor yapıyorum o kadar çok faydalı ki anlatamam gözle görünür değişiklik var eğer cildine bir zarar olmazsa snde uygula bnce göğüs ve bel bölgesinde çok işe yarıyor çok terletiyor ha bu arada 2 veya 2,5 litre su içmek gerekiyor doktorum bunu mutlaka yapmam gerektiğini söyledi yoksa kilo yağdan değil sudan gidermiş kalıcı olması için yağdan gitmesi gerekiyo kilonun ve bu diyet kalıcı kilo vermeyi sağlamak için snde başladığın zmn kendindeki farkları yazarsan sevinirim:D

ilk kez bir diyet listesi hışuma gitti.

benimde doğumdan sonra vermem gereken 5 kilo kaldı. yarın bende deneyeyim bakalım başarabilecek miyim?

yemek konusunda iradem çok zayıf bir yemeye başlarsam tutamıyorum kendimi yada akşama kadar hiç birşey yemiyorum ki aç kalmak çok daha zararlıymış

yarın denemeye başlayacağım hadi hayırlısı.

benim diyetimle aynı canım banda diyetisyenim bugünn aynı sekilde liste verdii bakalım ben ne kadar vericemm

ADD ben dün başladım canım gayet rahat geçiyor fakat hastalığım yakın bugün şişmeye başladım hastalanacağım zaman felaket oluyor zaten bir hafta tartılmıyacağım motivasyonum bozuluyor veremezsem görüşürüz:40:

ismim asiye

tartılmaman iyi olur yanlız bu zamanlarda kendine çok dikkat et çünkü en çok yeme ihtiyacı regl döneminde ortaya çıkıyomuş dr söyledi:) bnde tm regl döneminde başladım ozaman tutarsan sonra ztn bi dahada bırakamazsın alışkanlık haline getirrsin çok güzel bir başarıya ulaşırsın:)

Back
X