Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Alien'i deneyemedim. Addict duştan sonra bile kalıyor koku çok çok içime sinmedi ama belki kullandıkça alışırım. Alien kalıcılık açısından nasıl hangisi daha kalıcı? Kadıköy'de aldığım bir yer var. Orijinalliğinden emin oldum artık. Oraya getirtiyorum. :)
Kalıcı olmasına sevindim daha kalıcı demişsin hatta. :) Alien ve armani code benziyor mu? Code'u hiç sevmiyorum mide bulantısı yapıyor. Bazıları iki parfümü benzetmiş. Sence? Yani deneme imkanım olmadı ya testeri yok ya parfümü açamıyorlar. Getirtirsem de almak zorunda kalacağım. Sizin yorumlarınız lazım. :) Açıkçası alien deyip pişman olur muyum bilmiyorum...
İkisi de baya baya kalıcı canım diledğini seç ben olsam addicti seçerdim ...
yok canim hic benzemiyor Alien, Armani code 'a . belki ikisindede odunsu yansimalar var ondan animsatmistir .. ama temelde ciddi bir kalite farki var Alien ve armani arasinda.. Thierry mugler kesinlikle acik ara onde parfum dunyasinda :) o yuzden 2005'den bu yana angel ve alien en cok satilan parfumler arasinda surekli.. kiymetli oldugu icinde her parfum gibi testeri kolay kolay bulunmuyor..
Sevicegine cok eminim, ozellikle yeni kullanmaya basladiginda agir gelebilir, ama uzerine siktiktan sonra bir 4-5 saat ver tenine , sonrasindan yanindan gecen her kadin ne kullandigini sorucak :)pisman olmazsin diye dusunuyorum..
erkeklerse angel'in hastasi, angel'i cok zor kullaniyorum agir olmasi sebebiyle , kullandigimda da esimi yanimdan uzaklastiramiyorum, surekli sniff sniff beni kokluyo :))
aldiginda yaz sevip sevmedigini:)