• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Addict mi Alien mi?

Nymphe92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
77
2
0
İstanbul
Orijinal tester getirteceğim. Addict mi alien mi almalıyım? Sizce hangisi daha kalıcı ve güzel? Bakıp geçmeyin lütfen cevap yazın. Birkaç gün içinde almam gerekecek.

ben alieni çok beğenirim.adict hangisini diosun lacivert şişemi?
alien yasemin ve odunsu koku
adict ise vanilya ağırlıklı.
hangi tarz kokulardan haşlanıyosan onu seç.nerden getirticeksin yurtdışından mı

Bence ikiside cok güzel ikiside benim alinicaklar listesinde vardi ama addict gitti alien kaldi. Alieni denedigim ilk andan beri istiyorum. Vanilyali parfümleride sevdigimden suanda addict yerine baska bir parfüm onun yerine listede ama addicte cok hos.

Ben Alien'i deneyemedim. Addict duştan sonra bile kalıyor koku çok çok içime sinmedi ama belki kullandıkça alışırım. Alien kalıcılık açısından nasıl hangisi daha kalıcı? Kadıköy'de aldığım bir yer var. Orijinalliğinden emin oldum artık. Oraya getirtiyorum. :)

Alien ,addictten daha kalici, Angel'dan daha hafif..

ama Alien 3. versiyonunu gectigimiz aylarda cikardi, daha ciceksi onceki versiyonlarindan daha farkli.. birde onu getirt getirtebiliyorsan, gectigimiz 2 yil boyunca mor siseli Alien'i kullandim ancak yeni pembemsi sise yeni favorim.

Kalıcı olmasına sevindim daha kalıcı demişsin hatta. :) Alien ve armani code benziyor mu? Code'u hiç sevmiyorum mide bulantısı yapıyor. Bazıları iki parfümü benzetmiş. Sence? Yani deneme imkanım olmadı ya testeri yok ya parfümü açamıyorlar. Getirtirsem de almak zorunda kalacağım. Sizin yorumlarınız lazım. :) Açıkçası alien deyip pişman olur muyum bilmiyorum...

Ben Alien'i deneyemedim. Addict duştan sonra bile kalıyor koku çok çok içime sinmedi ama belki kullandıkça alışırım. Alien kalıcılık açısından nasıl hangisi daha kalıcı? Kadıköy'de aldığım bir yer var. Orijinalliğinden emin oldum artık. Oraya getirtiyorum. :)

Alieni iki kere bilegimede denedim gercekten cok kalici ve hos bir koku. Dior addicti koku kartina sikmisti görevli üzerimde denemedim ama ikiside agir kokular.
Dolayisiyla addictinde kalici olucagini düsünüyorum zaten kullanan arkadaslarin hepsi cok kalici oldugu yönünde hemfikir. Vanilyali kokulari cok sevmeme rahmen hic terredüdsüz Alieni sectim cünkü diyer kokulardan farkli malesef kokuyu tarif edemiyorum . D&p de acigi varmis acaba hangi versiyonu üretiliyor haberiniz varmi kizlar? ben mor sisenin hastasiyim :)

hangisini secersen sec canim yanliz ikiside gercekten dikkatli kullanilmasi gereken parfümler. Abartildiginda insanlari rahatsiz eder :)

Kalıcı olmasına sevindim daha kalıcı demişsin hatta. :) Alien ve armani code benziyor mu? Code'u hiç sevmiyorum mide bulantısı yapıyor. Bazıları iki parfümü benzetmiş. Sence? Yani deneme imkanım olmadı ya testeri yok ya parfümü açamıyorlar. Getirtirsem de almak zorunda kalacağım. Sizin yorumlarınız lazım. :) Açıkçası alien deyip pişman olur muyum bilmiyorum...

yok canim hic benzemiyor Alien, Armani code 'a . belki ikisindede odunsu yansimalar var ondan animsatmistir .. ama temelde ciddi bir kalite farki var Alien ve armani arasinda.. Thierry mugler kesinlikle acik ara onde parfum dunyasinda :) o yuzden 2005'den bu yana angel ve alien en cok satilan parfumler arasinda surekli.. kiymetli oldugu icinde her parfum gibi testeri kolay kolay bulunmuyor..

Sevicegine cok eminim, ozellikle yeni kullanmaya basladiginda agir gelebilir, ama uzerine siktiktan sonra bir 4-5 saat ver tenine , sonrasindan yanindan gecen her kadin ne kullandigini sorucak :)pisman olmazsin diye dusunuyorum..

erkeklerse angel'in hastasi, angel'i cok zor kullaniyorum agir olmasi sebebiyle , kullandigimda da esimi yanimdan uzaklastiramiyorum, surekli sniff sniff beni kokluyo :))

aldiginda yaz sevip sevmedigini:)

yok canim hic benzemiyor Alien, Armani code 'a . belki ikisindede odunsu yansimalar var ondan animsatmistir .. ama temelde ciddi bir kalite farki var Alien ve armani arasinda.. Thierry mugler kesinlikle acik ara onde parfum dunyasinda :) o yuzden 2005'den bu yana angel ve alien en cok satilan parfumler arasinda surekli.. kiymetli oldugu icinde her parfum gibi testeri kolay kolay bulunmuyor..

Sevicegine cok eminim, ozellikle yeni kullanmaya basladiginda agir gelebilir, ama uzerine siktiktan sonra bir 4-5 saat ver tenine , sonrasindan yanindan gecen her kadin ne kullandigini sorucak :)pisman olmazsin diye dusunuyorum..

erkeklerse angel'in hastasi, angel'i cok zor kullaniyorum agir olmasi sebebiyle , kullandigimda da esimi yanimdan uzaklastiramiyorum, surekli sniff sniff beni kokluyo :))

aldiginda yaz sevip sevmedigini:)

Canım evet çok kalıcı ve kaliteli. Ben armani parfümlerini beğenmiyorum zaten. Angel'i bir hevesle almıştım geçen sene. Hala 50 ml.nin 10 ml.sini anca kullanmışımdır. Ama bu kış onu da kullanmayı düşünüyorum. Bayatlamadan bitsin yani. Bende böyle parfüm hastalığı var işte. Bugüne kadar en çok içime sinen parfüm Givenchy - Amerige oldu. Tenimde çok çok iyi durdu. EDT mesela ama kalıcılığı süperdi. :)

Back