hala arıyor musun canım yazdıklarını?kızlar çok acil gelin kınası için hertürlü aksesuar(sepet kese taç resim çerçevesi gibi) ve 36/38 beden upuzun abiye arıyorum kırmızı ve beyaz hariç...bu arada ben gelin ablasıyım ona göre bişeyler...
evet resim varsa görmek isterim ama uygun fiyatlı ürünlerin fotoları lütfen?takas olursa daha iyi olur..hala arıyor musun canım yazdıklarını?
çok güzelmiş ellerine sağlık..bizim kınamız geçti..KIZLAAAAAR sizler bakın biiiii...Ben bunlardan yapıyorum istersen kına için.Sabun filan da yapıyorum kırmızı çiçeklerle süsleyebilirim. Çok çeşit var elimde.Elimde malzeme var baya. Nedime bilekliği filan da istersen yapabilirim.
ekle cnm ihtiyacı olanlar bakar belkiHadi yaa hala arıyorum diyince ben de:) konuşma balonlarım filan da vardı tuh
teşekkürler ama ipli bikini ve dantelli sütyen kullanmıyorum...bikini s beden Xhilaration marka etıketı bıle uzerınde hıc kullanmadım , desteklı sutyende 75 b beden LaSenza marka oda hıc kullanmadım ,ıstege baglı ıcıne extra sunger koymak ıstenırse onun ıcın yerı var , yorumlara bır göz attım ama hala arıyorsan bende bunlar var :)