valla bir fikrim yok oğlumun sünnet kınasında giyeceğim yaza allah izin verirse..abiye kesin beyaz ama ayakkabı ve çanta hatta aksesuarlar için değişik renk seçeneklerinede açığım..onun dışında 39 no sivri burun harici her türlü ayakkabı olabilir..değişiklik olsun biraz dimi??ilginize teşekkür ederim...Abiyeye uygun ayakkabı ve çanta ne renk arıyorsunuz?
39 no ayakkabı yazlıkmı kışlıkmı arıyorsunuz botta olabilirmi ?
anlaştık görüşürüzRica ederim.Bir bakayım uygun birseyler varsa foto eklerim.
Teşekkür ederim ilginize bişeyler eklensin biraz daha karar verince dönüş yaparımUmarım işinize yarar
Mrb nasılsın?resim at cnm birde kabana fiyat ?sağol ilgin içincanım merhaba aradıklarından bende 36 numara bot var ....kaşe kaban da bir arkadaşımda var gece mavisi rengi sıfır diyebiliriz o kadar yeni istersen o na sorabilirim montu ama o takas istemiyor botuda istersen takas yapabiliriz
iyiyim cnm sagol watsaptan bugun botun resmini gönderirim sana kabanında fiyatını sorup dönüş yaparım sanaMrb nasılsın?resim at cnm birde kabana fiyat ?sağol ilgin için
cnm kabanın resmini de gönder..ok?iyiyim cnm sagol watsaptan bugun botun resmini gönderirim sana kabanında fiyatını sorup dönüş yaparım sana
Ayakkabı içiin istediğiniz renk ve tarz var mı?39 NO ABİYEYE UYGUN AYAKKABI VE ÇANTA...
Pudra olanla takas yapabiliriz. İyice netleştireyimde kafamda. Sağol ilgin için
bu ikisi sıfır hiç giyilmedi.. yan çıktılar ama kusura bakma
Canım bu ayakkabılar annemin o yüzden takas yapamam maalesefPudra olanla takas yapabiliriz. İyice netleştireyimde kafamda. Sağol ilgin için
olsun cnm..sen yinede yaz fiyatını..belki burda görüp almak isteyen olurCanım bu ayakkabılar annemin o yüzden takas yapamam maalesef
Takasla arıyorum yazını görmemişim ayakkabıyı görünce ona odaklandım direkt
TEŞEKKÜRLER KARAR VERİNCE DÖNERİM ..Merhaba 39 numara bambi hic kullanılmamıs yazlık bir ayakkabı ve 39 numara mevsimlik siyah rugan ayakkabım var.Takas düsünmüyorum ama.İlgilenirseniz haberlesiriz.