kbrkrgz Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 301 1 46 Nevşehir 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkrgz #1 kızlar ben aday işlemleri şifremi unuttum... denemediğim şifre kalmadı yok olmuyo.. sonra unuttum yeri var oraya tıkladım bu seferde en sevdiğiniz ilkokul arkadaşımı soruyo oraya da denemediğim kalmadı.. ne yapsam olmuyo napcam ben
kızlar ben aday işlemleri şifremi unuttum... denemediğim şifre kalmadı yok olmuyo.. sonra unuttum yeri var oraya tıkladım bu seferde en sevdiğiniz ilkokul arkadaşımı soruyo oraya da denemediğim kalmadı.. ne yapsam olmuyo napcam ben
E ebrudore Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2012 344 0 0 İzmir 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkrgz #2 hemen bulunduğun ildeki ösym merkezine git.ben de unutmuştum hemen yeni bir şifre verdiler
LadyEvil Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2011 14.225 112 158 İzmir 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkrgz #3 Bulunduğunuz ildeki ösym merkezlerine giderseniz hallederler
kbrkrgz Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2011 301 1 46 Nevşehir 19 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrkrgz #4 ebrudore .!.: hemen bulunduğun ildeki ösym merkezine git.ben de unutmuştum hemen yeni bir şifre verdiler Genişletmek için tıkla... okula gitsem olmaz mı ki... şifremi unutmakla kalmadım güvenlkik sorusunu da unuttum veryolar mı kesin
ebrudore .!.: hemen bulunduğun ildeki ösym merkezine git.ben de unutmuştum hemen yeni bir şifre verdiler Genişletmek için tıkla... okula gitsem olmaz mı ki... şifremi unutmakla kalmadım güvenlkik sorusunu da unuttum veryolar mı kesin