• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adapazarında hangi hastane hangi kadın doğum doktoru ?

pelishh

iki kız anası <3 <3
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.188
0
116
Sakarya/Hendek
Selam kızlar.Ben hendekteyim ve devlet hastanesindeki doktoruma gidiyorum.Ama bazen bi bşka doktorada gitmek insanın içini rahatlatıyo.Özellikle cinsiyet öğrenmek için gitmek istyorum.Ada Tıp veya Altınova da gittiğiniz kadın doğum doktoru kimler?.Ada tıp çarşıda Handan Akbıyıklı haricindee..Prolaktinim yüksekken yumurtlama ilacı vermişti kadın bana resmen insandan intikam alır gibi muayne ediyo.Muhattap bile olmuyo sanki..Onun haricinde önerebiliceğiniz kim var ?

ya bende handan akbıyıklıya gittim. 3 ay önce adet düzensizliği ve d.k. için gittim bana yazz verdi sürekli kanamam oldu 2 ayın sonunda yasmin dene bide dedi 1 aydır onu kullanıyorum ama kanamalarım arttı adetime 10 gün var ama sanki adetli gibiyim şimdi. yarın için doğum evinden sinan zorsu'ya randevu aldım. muayenemin nasıl olduğunu anlatırım canım. gerçekten doğru doktoru bulmak büyük sıkıntı ya tavsiyede bulunacak kişileri bekleriz...

ya bende handan akbıyıklıya gittim. 3 ay önce adet düzensizliği ve d.k. için gittim bana yazz verdi sürekli kanamam oldu 2 ayın sonunda yasmin dene bide dedi 1 aydır onu kullanıyorum ama kanamalarım arttı adetime 10 gün var ama sanki adetli gibiyim şimdi. yarın için doğum evinden sinan zorsu'ya randevu aldım. muayenemin nasıl olduğunu anlatırım canım. gerçekten doğru doktoru bulmak büyük sıkıntı ya tavsiyede bulunacak kişileri bekleriz...

ya habire korunma hapı vermiş sana cinsmi oo.Bende adet düzensizliğiyle gittim yok ymurtlama yok falan filan uyuz etti beni devlet hastanesinde bi tahlil yaptılar prolaktindenmiş..Genel bi kontrolden geç derim..Sen bi git ana sağlığa memnun kalırsan bende giderim merak ediyodum orayı

Back