• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adapazarı'nda doğum doktoru

beyazyalan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
702
Puanlar
103
Arkadaşlar Sakaryalı olan var mı aranızda ,normal doğumu destekleyen iyi bir doktor arıyorum ama bulamadım hala :( iki ayrı özel doktora gittim ama ikisi de içime sinmedi .Önerebileceğiniz doktor var mı.Her şey yolunda olduğunca suni sancısız normal doğum istiyorum .

Merhaba Sami Kemik, Remzi Eren Sakarya nin favorileridir, Remzi Eren ve esi Öznur Eren hem cok durustler hem cok icten sicaklar.

Merhaba Sami Kemik, Remzi Eren Sakarya nin favorileridir, Remzi Eren ve esi Öznur Eren hem cok durustler hem cok icten sicaklar.
canım remzi eren arkasımın bebeğini 37. haftada hiç bir sorunu yokken suni sancı ile almak istedi ona güvenim bu yüzden kayboldu :(

Aa doğrudur bilmiyordum bende kimyasal gebelik yasamistim o dönem gitmistim, o zaman Sami Kemik i deneyin cok yogun ama cok profosyonel diyorlar Konak hastahanesinde

Arkadaşlar Sakaryalı olan var mı aranızda ,normal doğumu destekleyen iyi bir doktor arıyorum ama bulamadım hala :KK43: iki ayrı özel doktora gittim ama ikisi de içime sinmedi .Önerebileceğiniz doktor var mı.Her şey yolunda olduğunca suni sancısız normal doğum istiyorum .
Merhaba canım ben adatipta deniz hanıma gidiyorum gayet memnunum doğum için konuşmadık tabiki ama normal doğum yapan arkadaş oldu kendisinde hatta 41. haftaya kadar bekledi sanırım onu ben enerjisini seviyorum

Canım bende konakta sevilay hanıma gidiyorum kız kardeşimle beraber oda 21.haftasında ikimizide normal doğuma teşvik eden bi bayan. Bizde yoğun tavsiyeler üzerine gittik ve çok memnunuz. İyiki gitmişiz diyoruz. Bebişlerimizi uzun uzun bize izletip video bile çektirdi. Bütün ekran resimlerini özenerek en güzel halleriyle yakalamaya çalışıyo çok içten geldi bize çok ilgili

Canım bende konakta sevilay hanıma gidiyorum kız kardeşimle beraber oda 21.haftasında ikimizide normal doğuma teşvik eden bi bayan. Bizde yoğun tavsiyeler üzerine gittik ve çok memnunuz. İyiki gitmişiz diyoruz. Bebişlerimizi uzun uzun bize izletip video bile çektirdi. Bütün ekran resimlerini özenerek en güzel halleriyle yakalamaya çalışıyo çok içten geldi bize çok ilgili
bende konaktan sıra almayı düşünüyorum sami kemik dediler ona gitmeyi düşündüm ama doğuma girmiyormuş kafam karıştı :( merak ettiğim şeyler doktor doğuma geliyor mu ;normal doğum olacaksa doğum sırasında sadece ebe mi ilgileniyor doktorda yardımcı oluyor mu,hiç bişey bilmiyorum doktora ne sormam gerekiyor onuda bilmiyorum :(

bende konaktan sıra almayı düşünüyorum sami kemik dediler ona gitmeyi düşündüm ama doğuma girmiyormuş kafam karıştı :KK43: merak ettiğim şeyler doktor doğuma geliyor mu ;normal doğum olacaksa doğum sırasında sadece ebe mi ilgileniyor doktorda yardımcı oluyor mu,hiç bişey bilmiyorum doktora ne sormam gerekiyor onuda bilmiyorum :KK43:
Canım bende aynı şeyleri düşündüm dr la konuşmayı unutmuşum. Çıkarken danışma ve hasta işlemleri ile konuştum. Normale 1.500 sezaryana 1.600 dediler. İçinde kapı süsü doğum fotoğrafçısı bebek albümü vs şeylerde dahilmiş. Dr geliomu asıl önemli olan o benim için dedim onlarda şehir dışında yada dr un aciliyetli bir durumu olmadığı sürece geliyo dediler. Bunun için kesin bi garanti veremeyiz sonuçta dünya hali falan dediler. İsterseniz dr unuzlada konuşur kesinleştirirsiniz dediler. Tekrar gittiğimde not aldım konuşucam inşallah. Ama bi tanıdığımız kısa bi süre önce hafta sonuna denk gelmiş doğumu sevilay hanımmış dr u ve gelmiş doğuma. Birazda onun anlattığına güvenerek gittim. Sende niyetliysen gittiğinde konuşursun bir bir sorarsın, ama gitmeden aklındakileri bi yere not al insan unutuveriyo başka muhabbetler dönünce.

Canım bende aynı şeyleri düşündüm dr la konuşmayı unutmuşum. Çıkarken danışma ve hasta işlemleri ile konuştum. Normale 1.500 sezaryana 1.600 dediler. İçinde kapı süsü doğum fotoğrafçısı bebek albümü vs şeylerde dahilmiş. Dr geliomu asıl önemli olan o benim için dedim onlarda şehir dışında yada dr un aciliyetli bir durumu olmadığı sürece geliyo dediler. Bunun için kesin bi garanti veremeyiz sonuçta dünya hali falan dediler. İsterseniz dr unuzlada konuşur kesinleştirirsiniz dediler. Tekrar gittiğimde not aldım konuşucam inşallah. Ama bi tanıdığımız kısa bi süre önce hafta sonuna denk gelmiş doğumu sevilay hanımmış dr u ve gelmiş doğuma. Birazda onun anlattığına güvenerek gittim. Sende niyetliysen gittiğinde konuşursun bir bir sorarsın, ama gitmeden aklındakileri bi yere not al insan unutuveriyo başka muhabbetler dönünce.
evet bu sefer öyle yapcam not alcam :) ,sorduğunda benid e bilgilendirir misin 20. haftama kadar doktorumu belirlemiş olmak istiyorum.konak hastanesi yakın bize.eşim beyhekim de ısrarcı ama nedense hep sezaryan olmak isteyen gidiyor beyhekime.

evet bu sefer öyle yapcam not alcam :) ,sorduğunda benid e bilgilendirir misin 20. haftama kadar doktorumu belirlemiş olmak istiyorum.konak hastanesi yakın bize.eşim beyhekim de ısrarcı ama nedense hep sezaryan olmak isteyen gidiyor beyhekime.
Eğer unutmazsam tabiki bilgilendiririm. Mayısta 7 haftalık bi düşüğüm olmuştu o zaman beyhekimde ertan beye gidiodum iyi ve tecrübeli bi adam ama ondan aman aman bi enerji alamadım muhabbete girmezdi o yüzdende pek bi bağ kuramayacağımı anladım bu sefer gitmedim. O zaman muayene ücreti 90 dı şimdi 2017 zammıyla 100ü geçmiştir. Konakta 65 di 82 ye çıktı. Çokta para saçmak istemedim açıkçası. Sende olmadı eşini dinleyip gidersin memnun kalmazsan devam etmezsin zaten eşinde seninle gelirse anlayacaktır

hep geliyor ama anlamıyor ,dün akşam bu konuyla ilgili büyük kavga ettik konuşmuyorum :bicak: neyse bi karar versem iyi olacak :))

Back