Evlerinde içsinler.festival diye bişey varmı kültürümüzde(cahilliğime verin) varsa tüm toplumu kapsayan bir konuda daha sağlıklı bir mevzuda olsa daha faideli olur.sosyal mesaj olur çocuklara güzel örnek olur.neyse.
emir büyük yerden dans,efide evde için diye emretti:)Niye evimde içeyim o ne öyle sana mı sorcaz?
me münasebet bana sormak falanNiye evimde içeyim o ne öyle sana mı sorcaz?
emir büyük yerden dans,efide evde için diye emretti:)
sizde ayran festivali yapın. ben ayranda çok severim. hemde bayılırım. onada katılırım.me münasebet bana sormak falanbenimki sadece bir fikir
biz ayran festivali yapıyomuyuz ?hayır, niye içen var içmeyen var hem fazlası uyku yapar çok sağlıklı değil
festival ne ayol evimde içiyom ben bol bol.sizde ayran festivali yapın. ben ayranda çok severim. hemde bayılırım. onada katılırım.
yoğurdumu bende yaparım. bugün bende buğdaylı,mercimekli nohutlu yoğurt çorbası yaptımdı. su böreği hazır alırım bak. beceremem.:)festival ne ayol evimde içiyom ben bol bol.
hem yoğurduda kendim yapıyorum çok fena sağlıklı oluyor.gel buyur iki kadeh atarız :)
yarında dövmeli yoğurt çorbası yapma hayalim var :)birde su böreği onunda ara sosunda doğal yoğurdumdan kullanıyorum.
anlıycan kafa baya güzelleşiyo.
bunlarıda buraya yazdımki üşenip yapmazsam kendimden utanmak için.artık yapmak zorundayım oh be.
ev yapımı yufkayla kolay yoldan yapıyorum bende çok becerikli gibi görünmeyeyim birde normal yufkanın ara sosuna yumurtayı iki kıracağına üç kır su böreği tadına yaklaşır daha mis olur.yoğurdumu bende yaparım. bugün bende buğdaylı,mercimekli nohutlu yoğurt çorbası yaptımdı. su böreği hazır alırım bak. beceremem.:)
Yarın mı yapacaksın efide? Bak yapmazsan hatırlatırım buradaki mesajını, hatta yapıp birde foto paylaşmalısınfestival ne ayol evimde içiyom ben bol bol.
hem yoğurduda kendim yapıyorum çok fena sağlıklı oluyor.gel buyur iki kadeh atarız :)
yarında dövmeli yoğurt çorbası yapma hayalim var :)birde su böreği onunda ara sosunda doğal yoğurdumdan kullanıyorum.
anlıycan kafa baya güzelleşiyo.
bunlarıda buraya yazdımki üşenip yapmazsam kendimden utanmak için.artık yapmak zorundayım oh be.
canım istedi ya.ev yapımı yufkayla kolay yoldan yapıyorum bende çok becerikli gibi görünmeyeyim birde normal yufkanın ara sosuna yumurtayı iki kıracağına üç kır su böreği tadına yaklaşır daha mis olur.
Denk gelirse paylaşayım hatta paylaşmak için uygun başlık bulmaya çalışayım :)Yarın mı yapacaksın efide? Bak yapmazsan hatırlatırım buradaki mesajını, hatta yapıp birde foto paylaşmalısın
Bu arada festival var, festival olgusunu belediyeler yerleştirdi kültürümüze, benim şahit olduğum ve bildiğim en eski kökenli festivallere örnek geleneksel Şile bezi festivali, geleneksel Beykoz çayır festivali gibi, bu festivallerde alkol dağıtılmaz ama özellikle Beykoz'daki festivalde konserleri izlemeye gelenlerin bazıları kuytu köşelerde demlenir, yani dolaylı yoldan içki girer işin içine
Evden ziyade çayıra karşı açık havada içer oradakiler
orta boy ölçü vereyim ben yoğurdu bol kullanıyorum sulu kısmından bir bucuk yada 2 bardak sulu yoğurt, 3 ymrt,normal bir su bardağı yağ ama iç harcına kıymalı maydonozlu iç harcını yağda hafif kavurduğumuz için ben yagdan kısıyorum dış sosunu ama sen kısma tam koy ancak olur :)güzel olur.canım istedi ya.
bu tarifi deneyeceğim . çok severim su böreğini
evt haberdarım ondanda o daha kolay hatta ikiside denenmeli yenmeli güzel nimetler bunlar
:) içki başlığından ayrana içmeye ..ibretlik son :)gittim ayran yaptım. içiyorum valla gece gece. ama börek zor şu an için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?