Adanalilar acil!!! Gizem Cinar icin !!!

part1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
57
0
36
Adana
Ankara’da LÖSEMİ tedavisi gören 15 yaşındaki GİZEM ÇINAR için uygun KÖK HÜCRE aranıyor.Kök hücreler kemiklerimize yapışık halde bulunur ve hastalık durumlarında kana karışarak iyileşmemizi sağlarlar.GÖNÜLLÜ KÖK HÜCRE vericisi olmak için yapmanız gereken tek şey ADANA SİGORTA(AŞKIM TÜFEKÇİ)HASTANESİ A BLOK KAN VERME BÖLÜMÜNE gidip gizem için kan vermek istiyorum demeniz yeterli sadece serçe parmağınız kadar küçük 2 tüp Kan alınıyor.kan grubunuzun aynı olması gerekmiyor.sadece kronik rahatsızlığınızın olmaması gerekli.EĞER UYARSA AMELİYAT OLMUYOR BIÇAK ALTINA YATMIYORSUNUZ.SADECE AŞI YAPIYORLAR SİZE,KEMİKTEKİ KÖK HÜCRELERİNİZİN KANA KARIŞMASI SAĞLANIYOR,BİR MİKTAR KANINIZI ALINARAK,CİHAZ YARDIMIYLA KANINIZDAKİ KÖK HÜCRELER HASTAYA VERİLİYOR.kök hücre nakli bekleyen binlerce hasta var.LÜTFEN ARKADAŞLAR 10 DAKİKA AYIRMAK ÇOK MU ZOR.O İNSANLARIN YERİNDE SİZ VEYA SİZİN ÇOK SEVDİĞİNİZ İNSANLARDA OLABİLİRDİ.LÜTFEN DUYARLI VE BİLİNÇLİ OLUN

arkadaslar lutfen duyarli olalim bu kiz daha 10.sinif ogrencisi,kendi facenizde twitterinizda paylasin lutfen zaman daraliyor!!!!

amin,insallah..buradan cok kisiye ulasabiliirm diye umut ettim ama sizden baska kimse bisi yazmadi..
ayrica sadece adana degil ankara izmir kayseri istanbul ve konyadanda kan verebilirsiniz

ankara.istanbul izmir bursa antalya kayseri konya illerindekilerde verebilir,16 yasinda bi kizin hayati soz konusu...

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah bulunur uygun kök hücre.Ben istanbuldayım ayrıcada troidim var ilaç kullandığım için veremiyorum.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah bulunur uygun kök hücre.Ben istanbuldayım ayrıcada troidim var ilaç kullandığım için veremiyorum.

cok tesekkurler dusunmeniz yeter,ayrica yakin cevrenize haber vermenizinde faydasi olabilir bize..facede tweetirde vs paylasimda bulunun lutfen..

bu konuyu guncel tutalim arkadaslar lutfen arka sayfalara dusmesine izin vermeyelimm

antalyadayım eğer burdanda oluyosa ben eşim ailelerimizde verebiliriz?küçük çocuklarım olmasa adanaya bile gelirdim?

Bu sayfayı tıklayınca sol taraftaki gönüllü verici kaydını tıklayın.mor kutu içindeki kök hücre ve kemik iliği bağışı için onam ve başvuru formu yazıyor onu tıklayın ve karşınıza çıkan yazının en altında kök hücre ve kemik iliği bağışı için onam formunu okudum anladım kabul ediyorum yazıyor.tıklayıp karşınıza çıkan formu doldurup çıktısını alınız..bu aşamadan sonra kan verilecek

gecenlerdede eşimle bu konuyu konuştuk. ben suan hamileyim olurmu bilmem. eşimde kuckken sarılık gecirmiş oda olurmu bilmem. sadece kan vermek yeterlimi.

gizem benim arkadasimin kuzeni,her detayi bilemiyorum arkadasima sorup size yazarim ama hamileyken mumkun gorunmuyor..hepi topu alinacak bir tup kan ama sizin iliginiz uyarsa onun alinmasi problem olur..genede dusunceli davrandiginiz icin minnettarim..bebeginiz ve esinizle uzun omurler dilerim..

kizlar bu sitede cok fazla sayida uye var gormeyenlere link atalim bu sayfayi gosterelim lutfen.facebookta kaninda hayat var sayfasindada detayli bilgiyi bulabilirsiniz..lutfen duyarsiz olmayalim!!

kizlar bu sitede cok fazla sayida uye var gormeyenlere link atalim bu sayfayi gosterelim lutfen.facebookta kaninda hayat var sayfasindada detayli bilgiyi bulabilirsiniz..lutfen duyarsiz olmayalim!!

kizlar bu sitede cok fazla uye var lutfen herkese link atalim.facebookta kaninda hayat var sayfasindan detayli bilgilere ulasabilirsiniz.lutfen duyarsiz kalmayinn

antalyadayım eğer burdanda oluyosa ben eşim ailelerimizde verebiliriz?küçük çocuklarım olmasa adanaya bile gelirdim?

Antalya-Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Pediatri Bölümü 'ne giderek donör başvurusu yapabiliyorsunuz.

kayseri bursa antalya istanbul ankara ve izmirde universite hastanelerinden kan verebilirsiniz..lutfen arkadaslar veren olursa vermek isteyen sorulari olan olursa yazin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…