adanalı hamileler en iyi kadın doğumcu?

ecrin46

canım kızım benim
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
1.299
6
108
Adana
adanada en iyi kadın doğumcu kimdir paylaşalım biraz kızlar mesela opr.dr. erkan yasdıman sizce nasıl

adanada en iyi kadın doğumcu kimdir paylaşalım biraz kızlar mesela opr.dr. erkan yasdıman sizce nasıl

canım ben adanalıyım ama ankarada yaşıyorum ortadoğu hastanesinde filiz hanım var evlenmeden önce doktorumdu sana tavsiye ederim
kuzenimin doğumunu o yaptı biz ilgisinden ve deneyimlerinden çok memnunkaldık ben adanada olsaydım orada yapardım doğumumu
ama şimdi ankarada yapacam bir git konuş istersen

bende bugün ilk kez prof.dr. cansun demire gittim.o da iyi gibi

allahım tamamına erdirsin inşlh.. benim ilk gebeliğim o yüzden çook heyecanlıyım..

umarım bebeğini kucağına hayırlısı ile alırsın. benim ilk bebeğim 6 haftalıkken düştü. şu anda 6 haftalık hamileyim fakat yine düşük riski var. hayırlısı olsun artık

umarım bebeğini kucağına hayırlısı ile alırsın. benim ilk bebeğim 6 haftalıkken düştü. şu anda 6 haftalık hamileyim fakat yine düşük riski var. hayırlısı olsun artık

rpt merhaba şimdiden hayırlı uğurlu olsun benim bebeğim 12 haftalıktı ve bende aldırmak zorunda kaldım yalnız düşük riskim var diyorsun ilaç kullanmıyormusun canım ya doktorun birşey demedi mi bebeğinin kalp atışını duydu mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…