Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ben adanalıyım ama ankarada yaşıyorum ortadoğu hastanesinde filiz hanım var evlenmeden önce doktorumdu sana tavsiye ederim
kuzenimin doğumunu o yaptı biz ilgisinden ve deneyimlerinden çok memnunkaldık ben adanada olsaydım orada yapardım doğumumu
ama şimdi ankarada yapacam bir git konuş istersen
umarım bebeğini kucağına hayırlısı ile alırsın. benim ilk bebeğim 6 haftalıkken düştü. şu anda 6 haftalık hamileyim fakat yine düşük riski var. hayırlısı olsun artık
umarım bebeğini kucağına hayırlısı ile alırsın. benim ilk bebeğim 6 haftalıkken düştü. şu anda 6 haftalık hamileyim fakat yine düşük riski var. hayırlısı olsun artık
rpt merhaba şimdiden hayırlı uğurlu olsun benim bebeğim 12 haftalıktı ve bende aldırmak zorunda kaldım yalnız düşük riskim var diyorsun ilaç kullanmıyormusun canım ya doktorun birşey demedi mi bebeğinin kalp atışını duydu mu canım