Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar bende az önce gazetede gördüm hotiçte varmış %40 %50 aslında ykm de anneler gününde kadınlar gününde makyaj ürünleri %50 oluyo ya ben onu merak ediyorum tekrar ne zaman olur diye
batik,mango,ykm vs tüm yurtta aynı anda aynı oranlarda indirime giriyor Adana'ya özel bir durum degil yani buraya kentimize özel indirim outlet vs yazarsak daha bilgilendirici olmuş diye düşünüyorum ilk örnek benden olsun ziyapaşa ve gazipaşa'da şubeleri olan televoleye enfes yeni mallar gelmiş fiyatlar yine 5-20 tl arası en iyiler de keten kot mini elbiselerdi tavsiye ederim
ben bugün sibelle'den (ziyapaşa'dakinden) bir elbise aldım... 25ten 15e inmiş... pahalı markalardan daha güzel durdu üstümde... bir de Kenan Evren'de Dükkan mağazası var, outlet... oradada uygun fiyatlara çok güzel şeyler var... hep mango, zara, bershka outletleri... bugün 20ye veriyolar yeni mallar geldikçe -eğer o ürün de satılmadıysa- 10'a 7.5'a kadar iniyor