adanada yaşayanlar

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
evet arkadaşlar,
adanayı merak ediyorum ben de.. adanayla ilgili hiç başlık olmadığı için ben başlık açayım dedim.oraya atanma ihtimalimiz yüksek.
çok sıcak olduğunu tahmin edebiliyorum onun dışında da ülkemizin 4.büyük şehri olduğunu biliyorum ama bilmediğim,nasıldır nerelerde gezilir ev kiraları toplu ödeniyormuş sanırım o dikkatimi çekti.evler klimalı olmalı bence..hangi cephedeki evlerde oturlumaldır.vs vs..
var mı adanayı bilen yada adanalı arkadaşlarım?..

merhaba canım ben bi adanalı olarak cok sanslısın demek istiyorum öncelikle....adana cok güzel bir sehirdir yasam sartları cok güzel...hiç yalnızlık cekmezsın insanları sıcakkanlıdır hemen kaynasırlar.ben cok özlüyorum adanayı hçbiyer adana gbi deil ben suan ankarada oturuyorum adanayı cok özluyorum...

merhaba canım ben bi adanalı olarak cok sanslısın demek istiyorum öncelikle....adana cok güzel bir sehirdir yasam sartları cok güzel...hiç yalnızlık cekmezsın insanları sıcakkanlıdır hemen kaynasırlar.ben cok özlüyorum adanayı hçbiyer adana gbi deil ben suan ankarada oturuyorum adanayı cok özluyorum...

merhaba canım
bizim tayinler haziranın sonunda belli olacak.27 si gibi sanırım.ancak bir haber aldık ki adanayı puanı eşimden yüksek biri de yazmış.şahsen çok üzüldüm.hayırlısı tabii ama insan kendini alıştırınca üzülüyr...şans işte normalde puan iyi ama bizim şansımıza hayırlısı olsun..

X