adana'da tavsiye edebileceğiniz hastane ve kadın doğum doktoru???

yasermurat

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
2
0
16
Adana
slm arkadaşlar... yeni üyelerdenim..adanaya yeni taşındım hastane ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var..16 haftalık hamileyim.. yardımcı olur musunuz???

slm arkadaşlar... yeni üyelerdenim..adanaya yeni taşındım hastane ve doktor tavsiyesine ihtiyacım var..16 haftalık hamileyim.. yardımcı olur musunuz???

canım ben adanalıyım...bir çok arkadaşım ve ailemden hemen hemen herkes ZİYAPAŞA KADIN DOĞUM'U yani BAYRAM BUKAN'ı tercih etti, ve çok da memnun kaldılar...hatta çok yakın bi arkadaşıma da önerdim doğumunu orda yaptı,ben de yanındaydım, hemşireler felan çok ilgili, sabaha karşı 4te aldılar doğuma doktor 20 dk içinde geldi hastaneye..mutlaka tercih etmelisin... :34:

Yorumu okuyan Adana da iyi bilgili doktor arayan ,yenilikçi ,alternatif istekleri olan tüm bayanlara tavsiye ederim. 8 yaşında bir oğlum var yani daha önce doğum tecrübem var. Ve arada 2 düşüğüm oldu. İlk düşüğümü lokal anestezi ile aldılar başka bir şehirde üniversite hastanesinde (Bu berbat bir deneyimdi. Canım cok yandı ) 2. Si doktor Nursel hanım tarafından kürtaj oldum ( ağrısız acısız) genel anesteziyle . Oldukça kibar ve profesyonel di. Bu tedavisinden dolayında kendisine çok teşekkür ederim Allah'a şükür 3-4 ay sonra kızımıza hamile kaldım. Bu da benim fikrimce içimi zedelemeden temizlediğini gösterir. Okuyan araştıran ve marie morgan ın hipno birthing kitabından da etkilenmiş bir halde ; üstelik riskli bir gebelik geçiren fraksparin iğnesi kullanan bir hamile olarak Nursel hanımla normal doğum yapmaya karar verdik. Tabi birde bence doğal olan ama birçok Dr un kabul etmediği isteklerime de Nursel hanımın tamam demesi beni Mutlu etti. Çok güzel istediğim gibi ayakta plates topu üstünde zıplayarak , hayal ettiğim gibi rahat normal doğum yaptım. Dr Nursel hanımın sakin , profesyonel tavırları beni cok rahatlattı. Doğum sonrasında kibar ve acıtmadan muayene edişi ; özeni içinde ayrıca çok çok teşekkür ediyorum . 2 normal doğum ,2 kürtaj olmuş ve eşi de doktor olan acayip istek ve kaprisleri bulunan bir bayan olarak Dr Nursel hanımı tavsiye ediyorum Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum .

Back