Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acıbademde çekilmeni tavsiye etmem. benim rahim filmimde verilen sıvı az olduğu için net çıkmamış ve para boşa gittiKızlar Adana seyhan da önerebileceğiniz rahim filmi çeken yer var mı devlet hastanesi ya da şehir hastanesi?
Öylemi tamam tesekkurleracıbademde çekilmeni tavsiye etmem. benim rahim filmimde verilen sıvı az olduğu için net çıkmamış ve para boşa gitti
C kollu olmadığı halde c kollu deme ihtimalleri var mıNeresi olursa olsun c kollu modern makine olsun yeter, eski tip makine ile hem caniniz yanar hem paraniz gider hem de iyi cikmadigi icin bir daha cektirmek zorunda kalirsiniz
Merhaba cok tesekkur ederim bilgi için balcalıdan adetimin tam 5. Günü randevu alsam olur degilmi. Hangi doktordu balcalıdaki cok teskrlerMerhaba bende adana'dayım Çukurova üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde çektirmiştim çokta memnun kaldım sonuçlarımı CD olarak verdiler iki yıl geçerliliği olduğunu söylediler ama bi kaç defa muayene gelip gitmeniz lazım özel olarakta Ortadoğu hastanesinde Ayten baymas çöktü isminde bi doktor var ki benim kadın doğumcum şuanda Adana üniversal hastanesine geçti ondada ister anestezili ister normal çektirebilirsin
Merhaba rica ederim Canm malesf Balcalı randevulu çalışmıyor sabah 7-8 de gdiip sıraya girip bekleyeceksin kayıt yapacak doktorla görüşüceksi onlar sana gün vericekMerhaba cok tesekkur ederim bilgi için balcalıdan adetimin tam 5. Günü randevu alsam olur degilmi. Hangi doktordu balcalıdaki cok teskrler
Anladım cok saol canm benmMerhaba rica ederim Canm malesf Balcalı randevulu çalışmıyor sabah 7-8 de gdiip sıraya girip bekleyeceksin kayıt yapacak doktorla görüşüceksi onlar sana gün vericek
Rica ederim Rabb'im sebep eylesin inşallahAnladım cok saol canm benm
Aminnnn inşallahhRica ederim Rabb'im sebep eylesin inşallah
Azelya merhaba Balcalı hastanesinde ücret ödüyormuyuz rahim filmine birde cihazları C kollumuyduRica ederim Rabb'im sebep eylesin inşallah
Merhaba ücretsiz canm eğer tansiyon panik atak gibi belli hastalığın varsa narkoz veriyorlar ne yalan söyleyeyim c kolun ne demek olduğunu bile bilmiyorum ben ama çok rahatı normal jinekolojik muayene gibiydi 2020 Aralık ayında çektim ben o zman tüpleri falan tıkanık olmayanların ya da belirli bir ameliyat falan geçirmiş olmayanların ki kolay çekiliyormuş diye biliyorumAzelya merhaba Balcalı hastanesinde ücret ödüyormuyuz rahim filmine birde cihazları C kollumuydu
Okadar üzgündümki sana yazarken cuma gunu randevu aldıgım hastane 1200den 2000e cıkardı daha hastaneye gitmeden acık olup olmadıgıda belli degil tüplerimin bosuna cekilmiste olucam belkide o yüzden sormak istedm cok teskkr edermMerhaba ücretsiz canm eğer tansiyon panik atak gibi belli hastalığın varsa narkoz veriyorlar ne yalan söyleyeyim c kolun ne demek olduğunu bile bilmiyorum ben ama çok rahatı normal jinekolojik muayene gibiydi 2020 Aralık ayında çektim ben o zman tüpleri falan tıkanık olmayanların ya da belirli bir ameliyat falan geçirmiş olmayanların ki kolay çekiliyormuş diye biliyorum
Ah canm boş vericeksin o parayı nereyle görüştün sen bence bi Balcalı ya git konuş sabah erken gdiip kayıt yaptırıyorsun randevusuz zaten boş o parayı vermeye değmezOkadar üzgündümki sana yazarken cuma gunu randevu aldıgım hastane 1200den 2000e cıkardı daha hastaneye gitmeden acık olup olmadıgıda belli degil tüplerimin bosuna cekilmiste olucam belkide o yüzden sormak istedm cok teskkr ederm
Korkuyorum burdan trene binip orda işimi halledemeden geri dönerim diye keske iletisime geçebilsem ve direk randevulu sekilde hsg ye girsem orda yoksa git gel olcakAh canm boş vericeksin o parayı nereyle görüştün sen bence bi Balcalı ya git konuş sabah erken gdiip kayıt yaptırıyorsun randevusuz zaten boş o parayı vermeye değmez
Maalesef canm Balcalı hastanesinde gel git yaparsınız ama iyi sonuç alırsınKorkuyorum burdan trene binip orda işimi halledemeden geri dönerim diye keske iletisime geçebilsem ve direk randevulu sekilde hsg ye girsem orda yoksa git gel olcak