• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanada önereceğiniz kadın doğum uzmanı

beril0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
2
0
86
Adana
Arkadaşlar 8 aylık hamileyim. Dr Ayten hanım'a gidiyorum. Fakat ortadoğu hastanesinde profesyonel bir doğum ortamı yok gibi geldi. Benimle fikirlerinizi payşalırmısınız?

ben doğum yapmadım canım ama,çevremde çok var doğum yapan.o kadar kişiyle konuştum,metropark hastanesi bayağı iyi sanırım doğum konusunda.ben hamile kalmaya çalışıyorum.eğer dikkatini çeken olursa benimde iyi bi kadın doğum ya da inferteliteyle ilgilenen bi doktora ihtiyacım var adanada..

beril ben de 8 aylık hamileyim
universalde muzaffer sengul e gidiyorum
metro ya giden arkadasım da var metro parka gişdende hepsi memnun
sen bir de netten arastır etrafındakilere sor bakalım onlar ne diyecekler

ben doğum yapmadım canım ama,çevremde çok var doğum yapan.o kadar kişiyle konuştum,metropark hastanesi bayağı iyi sanırım doğum konusunda.bi komutanımızın eşi var.metroparkta a.rıza taze diye bi doktor varmış.onu öve öve bitiremiyor.bu konuda tecrübeli bi bayan olduğu için metro hastanesini flnda hiç önermiyor.ben netten araştırdım.şahsen hamile olsam bende o kadar güzel bi hastanede doğum yapmak isterdim.
ben hamile kalmaya çalışıyorum.3-4 aydır başkent üniversitesi hastanesinde cantekin istender'e gidiyorum.tanıdık olması sebebiyle ona gitmeye başlamıştım.doktor genç,güleryüzlü ve her türlü soruma cevap verebiliyo,ama henüz 8 ay dolmasına rağmen bebeği bulamadık.hastane ssk hastanesi gibi yalnız.gittiğindede kontrol için çok bekliyosun.

ben metro hastanesıne gıdıyorum ferat beye cokta memnunum,arkadasım acıbademe gıttı anestezı sını begenmemıs .metroparkı cok ovuyorlar ama hıc gıtmedım.ben ferat bey metroda dıye oraya gıttım hastane deıl doktoru sectım yanı

Back