Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende doğduğu günden beri emine hanıma götürüyorum.ilgisi bilgisi iyi ama çok kalabalık oluyor ve acil birşey olduğunda cepten ulaşamıyorum bu da beni doğrusu delirtiyorbende ortadoğu emine kusete götürüyorum kızımı ama iyimi anlamadım sizler gittiğinizde napıyo doktor?
metroparkta semih demirkırana götürüyorum bende çok iyi bir dr tavsiye ederim
teşekkür ederimMetroparkta SEMİH DEMİRKIRAN var ben büyük oğlumu hep ona götürdüm şimdide bebeğimi götürüyorum çok memnunum tavsiye ederim...
teşekkür ederim canımcanım şimdi gördüm mesajını ,
ben dermancan'da müjgan tanır'a götürüyorum.
Başkent de iyi ama çok kalabalık , bir randevu alayım desen bir sürü uğraşıyorsun.
Ben memnunum müjgan hanımdan.
Billur hanıma gitmedik ama arkadaşım götürüyor kızını çok memnunlar.hastası olmadığımız halde durumumuzu öğrenince hemen başka bir doktorada göstermemizi tavsiye etti.bizde Billur hanım'ın önerisiyle kızımı kalbindeki üfürüm için birde Balcalıdaki çocuk kalp doktoruna götürecez.bende adanadayım. bir türlü doktorumuzu oturtamadık. 2 dir billur gülek'e gidiyoruz. emin değilim ama iyi olup olmadığına karar veremedim
daha öncede yazdığım gibi ben kızımı 6 aydır ortadoğu hast. emine kuset'e götürüyordum.geçen gün çok öksürüyor,burnu akıyor diye burda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ve evime yakın olması sebebiyle Dermancan tıp merkezindeki Müjgan Tanır'a götürdüm.müjgan hanım kızım kalbini dinler dinlemez direk bu çocuğun kalbinde üfürüm duydum eko çektirin dedi bende hemen ertesi gün eko için çocuk kardiyoloji merkezine gidip eko ve ekg çektirdim ve müjgan hanımın dediği doğru çıktı kızmın kalbinde üfürüm varmışhemde 2 tane
![]()
lanet olsun bu üfürümü 6 aydır ortadoğu hastanesinde ne yenidoğan yoğun bakımındaki doktorlar nede emine hanım farkedemedi.kızım 12 gün yattı yenidoğan yoğun bakımda nasıl olduda farkedemediler cinnet geçirecektim az kaldı nasıl yoğun bakımmış orası ? doktorun biri hemen farkederken diğeri nasıl farkedemiyor? hadi yine emine hanıma götürmeye devam etseydim hadi çocuğuma birşey olsaydı,teşhiste geç kalsaydık?? bunun hesabını kim ödeyecekti.
eren2010 arkadaşım teşekkür ederim müjgan hanım gibi dikkatli bir doktorla tanışmama vesile olduğun için
bir daha ortadoğumuuu önünden bile geçmemm haa yokkk yokkk son bir kez gidip bunun hesabını soracammm bu dikkatsizliğin bedelini minicik kızım ödeyecek
bedelini ağır ödeyeceğimiz bir ders oldu sizde bizim durumumuza düşmek istemiyorsanız;Emine Kuset'ten ve ortadoğu yenidoğan yoğun bakımından uzak durun![]()
Metroparkta SEMİH DEMİRKIRAN var ben büyük oğlumu hep ona götürdüm şimdide bebeğimi götürüyorum çok memnunum tavsiye ederim...
metroparkta semih demirkırana götürüyorum bende çok iyi bir dr tavsiye ederim