• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Adana'da önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru arıyorum

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

ilknurgk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
245
2
66
Adana
Merhaba,
5 aylık prematüre doğmuş bir kızım var.çocuk doktorumuzu değiştirmek istiyorum,adanada önerebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru arıyorum.
yardımcı olursanız memnun olurum:71:

canım şimdi gördüm mesajını ,
ben dermancan'da müjgan tanır'a götürüyorum.
Başkent de iyi ama çok kalabalık , bir randevu alayım desen bir sürü uğraşıyorsun.
Ben memnunum müjgan hanımdan.

Metroparkta SEMİH DEMİRKIRAN var ben büyük oğlumu hep ona götürdüm şimdide bebeğimi götürüyorum çok memnunum tavsiye ederim...

bende ortadoğu emine kusete götürüyorum kızımı ama iyimi anlamadım sizler gittiğinizde napıyo doktor?

bende ortadoğu emine kusete götürüyorum kızımı ama iyimi anlamadım sizler gittiğinizde napıyo doktor?
bende doğduğu günden beri emine hanıma götürüyorum.ilgisi bilgisi iyi ama çok kalabalık oluyor ve acil birşey olduğunda cepten ulaşamıyorum bu da beni doğrusu delirtiyor

metroparkta semih demirkırana götürüyorum bende çok iyi bir dr tavsiye ederim

Metroparkta SEMİH DEMİRKIRAN var ben büyük oğlumu hep ona götürdüm şimdide bebeğimi götürüyorum çok memnunum tavsiye ederim...
teşekkür ederim:71:...2 kişi önerdiğine göre iyi bir doktor.Aklımda bulunsun Semih Demirkıran'da:34:

canım şimdi gördüm mesajını ,
ben dermancan'da müjgan tanır'a götürüyorum.
Başkent de iyi ama çok kalabalık , bir randevu alayım desen bir sürü uğraşıyorsun.
Ben memnunum müjgan hanımdan.
teşekkür ederim canım:71:.Dermancan evime çok yakın.DAha öncede Dermancanın doktorlarıyla ilgili övgüler duymuştum.denemekte fayda var:1:

:70: :71: :71: :71:

bende adanadayım. bir türlü doktorumuzu oturtamadık. 2 dir billur gülek'e gidiyoruz. emin değilim ama iyi olup olmadığına karar veremedim

daha öncede yazdığım gibi ben kızımı 6 aydır ortadoğu hast. emine kuset'e götürüyordum.geçen gün çok öksürüyor,burnu akıyor diye burda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ve evime yakın olması sebebiyle Dermancan tıp merkezindeki Müjgan Tanır'a götürdüm.müjgan hanım kızım kalbini dinler dinlemez direk bu çocuğun kalbinde üfürüm duydum eko çektirin dedi bende hemen ertesi gün eko için çocuk kardiyoloji merkezine gidip eko ve ekg çektirdim ve müjgan hanımın dediği doğru çıktı kızmın kalbinde üfürüm varmış:43: hemde 2 tane:43:
lanet olsun bu üfürümü 6 aydır ortadoğu hastanesinde ne yenidoğan yoğun bakımındaki doktorlar nede emine hanım farkedemedi.kızım 12 gün yattı yenidoğan yoğun bakımda nasıl olduda farkedemediler cinnet geçirecektim az kaldı nasıl yoğun bakımmış orası ? doktorun biri hemen farkederken diğeri nasıl farkedemiyor? hadi yine emine hanıma götürmeye devam etseydim hadi çocuğuma birşey olsaydı,teşhiste geç kalsaydık?? bunun hesabını kim ödeyecekti.:43:
eren2010 arkadaşım teşekkür ederim müjgan hanım gibi dikkatli bir doktorla tanışmama vesile olduğun için:42:

bir daha ortadoğumuuu önünden bile geçmemm haa yokkk yokkk son bir kez gidip bunun hesabını soracammm bu dikkatsizliğin bedelini minicik kızım ödeyecek
bedelini ağır ödeyeceğimiz bir ders oldu sizde bizim durumumuza düşmek istemiyorsanız;Emine Kuset'ten ve ortadoğu yenidoğan yoğun bakımından uzak durun :43::43::43:

Son düzenleme:
bende adanadayım. bir türlü doktorumuzu oturtamadık. 2 dir billur gülek'e gidiyoruz. emin değilim ama iyi olup olmadığına karar veremedim
Billur hanıma gitmedik ama arkadaşım götürüyor kızını çok memnunlar.hastası olmadığımız halde durumumuzu öğrenince hemen başka bir doktorada göstermemizi tavsiye etti.bizde Billur hanım'ın önerisiyle kızımı kalbindeki üfürüm için birde Balcalıdaki çocuk kalp doktoruna götürecez.

adanada tavsiye edebileceğiniz İLGİLİ, SABIRLI ve SEVECEN çocuk doktoru arıyorum.bebeğim 5 aylık 5 doktor değiştirdim galiba.hep geçiştirmenin ve bir an önce diğer hastaya geçmenin derdindeler.ilgisiz geliyorlar bana.beni ve sorularımı sabırla dinleyip cevaplayan oğlumun sıkıntılarını çözecek çocuk doktoru lazım bana.var mıdır ne dersiniz :)

daha öncede yazdığım gibi ben kızımı 6 aydır ortadoğu hast. emine kuset'e götürüyordum.geçen gün çok öksürüyor,burnu akıyor diye burda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ve evime yakın olması sebebiyle Dermancan tıp merkezindeki Müjgan Tanır'a götürdüm.müjgan hanım kızım kalbini dinler dinlemez direk bu çocuğun kalbinde üfürüm duydum eko çektirin dedi bende hemen ertesi gün eko için çocuk kardiyoloji merkezine gidip eko ve ekg çektirdim ve müjgan hanımın dediği doğru çıktı kızmın kalbinde üfürüm varmış:43: hemde 2 tane:43:
lanet olsun bu üfürümü 6 aydır ortadoğu hastanesinde ne yenidoğan yoğun bakımındaki doktorlar nede emine hanım farkedemedi.kızım 12 gün yattı yenidoğan yoğun bakımda nasıl olduda farkedemediler cinnet geçirecektim az kaldı nasıl yoğun bakımmış orası ? doktorun biri hemen farkederken diğeri nasıl farkedemiyor? hadi yine emine hanıma götürmeye devam etseydim hadi çocuğuma birşey olsaydı,teşhiste geç kalsaydık?? bunun hesabını kim ödeyecekti.:43:
eren2010 arkadaşım teşekkür ederim müjgan hanım gibi dikkatli bir doktorla tanışmama vesile olduğun için:42:

bir daha ortadoğumuuu önünden bile geçmemm haa yokkk yokkk son bir kez gidip bunun hesabını soracammm bu dikkatsizliğin bedelini minicik kızım ödeyecek
bedelini ağır ödeyeceğimiz bir ders oldu sizde bizim durumumuza düşmek istemiyorsanız;Emine Kuset'ten ve ortadoğu yenidoğan yoğun bakımından uzak durun :43::43::43:

Rica ederim canım , oğlum gecenlerde boğaz enfeksiyonu oldu , başka doktorlara götürmek orunda kaldık ama en iyisi müjgan hanım bence.bir daha asla başka doktora gitmem.

metroparkta semih demirkırana götürüyorum bende çok iyi bir dr tavsiye ederim

Biz de dün gene tavsiye üzerine götürdük 3 ay 3 haftalık olan oğlumuzu semih demirkıran'a, üstün körü muayene etti, çok ilgisiz davrandı, muayene esnasında telefonla konuşup durdu, hatta bir konuşmasında "hastaları bitirmeye çalışıyorum, ikiz doğum oldu oraya gitmem lazım, burayla (kastettiği muayeneye gelenler) uğraşıyorum" dedi...!!! Kilosuna bakalım dedi, oğlumuzu tartıya koyduk gelip bakmadı ve bize sordu kaç kilo diye...!!! Sorularımızı liste yapmıştık, onları da gayet ilgisiz ve yetersiz bir şekilde yanıtladı...

Billurhanımıtavsiye etmem özel olduğu halde oğlum ateşlendiğinde ve ateşi düşmediğinde, daha dün muayeneye gitmiş olmamıza rağmen, kontrole gitmek istediğimizde randevularıma bir bakayım dedi. ve de bebeğin ateşini illa makattan ölçeceksiniz diyor, bebeğe de bize de eziyet. Daha sonra gittiğimiz doktor makattan ölçmeye gerek yok dedi, derece bebeğin poposunda kırılabilirmiş bile. Ben ziyapaşa kadın doğum'daki Ekrem Bey'i tavsiye ederim.

Süleyman Nazoğlu tavsiye ederim işine aşkla yapan bir doktor, adananın en iyisi oldukları söylenen 5 - 6 farklı doktora gittikten sonra Süleyman beyde karar kıldık.mesai saati olmamasına rağmen evden gelip kızımı muayene ederek gerekli tedaviyi uyguladı. Güler yüzlü , sorularınıza sizin anlayabildeginiz dilde laf kalabalığı yapmadan cevaplar veriyor . size sadece ilaç verip göndermiyor çocuğunuz için gerekli tedavi planlamasını yaparak evde de ne yapılması gerektiğini anlatıyor. hasta -doktor ilişkisini çok iyi kuruyor. şimdi internet sitesi üzerinden içtenlikle sorularınızı cevaplıyor ve güncel bilgiler veriyor. Sizin ve çocuğunuz için faydalı olabileceğini düşünüyorum
http://www.adanacocukdoktoru.com

Son düzenleme:
Back