• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da meme büyütme(yardıııııııııııımmm)

evaistm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2013
28
0
6
Adana
silikon yaptırmak istiyorum artıkk! :52::52::52::43::43::43::43: :18::18::5::26: ama nereye yaptıracağım ? kafam karışık?param yeter mi?iyi bir hastane lazım yada doktor..
Ameliyatı olan ben memnun kaldım diyen,Adana'da iyi bir doktor bilen lütfen yazsın..psikolojim çok bozuk yıllardır ve artık dayanamıyorum yardım lütfen ...

silikon yaptırmak istiyorum artıkk! :52::52::52::43::43::43::43: :18::18::5::26: ama nereye yaptıracağım ? kafam karışık?param yeter mi?iyi bir hastane lazım yada doktor..
Ameliyatı olan ben memnun kaldım diyen,Adana'da iyi bir doktor bilen lütfen yazsın..psikolojim çok bozuk yıllardır ve artık dayanamıyorum yardım lütfen ...

Adanalı bir arkadaşımın annesi karın ameliyatı olmuş estetisyeninden memnun kalmış plastik cerrahi olarak size Osmaniye Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Bilsev İnce 'yi tavsiye etti. Bu arada doktor erkekmiş umarım yardımcı olur size :34:

Son düzenleme:
teşekkür ederim.başka önerisi olan yok mu??????????????????????????????????????????????????????????:26::26::26:

Back