• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da lisans için kpss kursu

tabikiis de efor........gidin pişman olmayacaksınız......ya da murat olabilir......kardeşim de bende efora gittik çok memnun kaldık....
tabi geç kalmamanız lazım çünkü kontenjan dolunca kayıt olmak imkansız oluyor....

Efor, metod ve ışınla görüştüm. altınellerle henüz görüşemedim. ancak görüştüğüm 3 kursun da ders saati aynı. üstelik ben haftaiçi sabah grubu istiyorum ve haftada 3-4 gün kurs olsun iistiyorum. hepsi haftada 2 gün ve 4erden toplamda 8 saat :( sadece ışında her hafta bir gün deneme sınavı ve kpssden 1 ay önce de tekrar kampı varmış. kamp olayı hoşuma gitti. efor ve metodda kamp yok maalesef :( altıneller ve muratla da görüşüp bir karar vereceğim. teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

Efor, metod ve ışınla görüştüm. altınellerle henüz görüşemedim. ancak görüştüğüm 3 kursun da ders saati aynı. üstelik ben haftaiçi sabah grubu istiyorum ve haftada 3-4 gün kurs olsun iistiyorum. hepsi haftada 2 gün ve 4erden toplamda 8 saat :( sadece ışında her hafta bir gün deneme sınavı ve kpssden 1 ay önce de tekrar kampı varmış. kamp olayı hoşuma gitti. efor ve metodda kamp yok maalesef :( altıneller ve muratla da görüşüp bir karar vereceğim. teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

cnm zaten konularıns onlarına dogru yavas yavaş millet gelmemeye başlıyor......kamp falan hıkaye dogru duzgun gelen olmuyor.....sıcaklar bastırıyor iyice.......efor da soru çözum gunleri oluyor......zaten eğitim derslerı falan anca bitiyor....hem her gün kursa gıdıp napacaksın.......evde bıraz ders çalısırsın......
eforun şöyle bır guzellıgı de var istedıgın zaman başka hocaların derslerıne de girebiliyorsun.......yıne de sen bilirsin tabi......

Back