• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Adana'da lazer epilasyon önerisi ?

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
Merhaba :3:
bu konuyu çok uzun zamandır araştırıyorum
çoğ yere yüz yüze görüşmeye gittim ama kafama yatan bi yeri bulamadım henüz
adana da lazer yaptırıpta memnun kalanlarlar bana öneride bulunabilirler mi lütfen :31:
yaz sonunda başlamayı düşünüyorum
hangi cihazla yaptırmalıyım ona bile karar veremedim beyaz tenliyim ve kıllarım koyu
çok fazla batık var her yerimde bu yüzden en etkili olan cihaz nedir bilmiyorum :31:
ütüleme yöntemi daha mı etkili ??
fiyat aralığı uygun temiz işinin ehli yerler varmı acaba ?
hastane de olabilir .. umarım yardımcı olan çıkar :31:

huu yokmu adana'dan kimseee :3:

Ben de görüşmeye gittim kisin baslayacagim ...

Gittiklerimden Dermavizyonu begendim cunku içinde doktor vardi beni görüşmeye aldi dinledi sonra cilt doktorlarin baktigi isikli büyüteçle inceledi ve görüşlerini söyledi..

Daisy e kuzenim.gidiyor gayet memnun ben bilgi için gittiğimde hadi gel deneyelim diye çok israr etti bu tavri beni uzaklastirdi acikcasi ve doktor yoktu içinde bildiğim kadariyla..

EPC hastanesi acildi buraya en kisa zamanda gidip sormak istiyorum cilt için gittim ama lazere gitmedim.. Estetik ve plastik hastanesi olmasi güven verdi..

Ama deneyimim yok ne yazik ki henuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de görüşmeye gittim kisin baslayacagim ...

Gittiklerimden Dermavizyonu begendim cunku içinde doktor vardi beni görüşmeye aldi dinledi sonra cilt doktorlarin baktigi isikli büyüteçle inceledi ve görüşlerini söyledi..

Daisy e kuzenim.gidiyor gayet memnun ben bilgi için gittiğimde hadi gel deneyelim diye çok israr etti bu tavri beni uzaklastirdi acikcasi ve doktor yoktu içinde bildiğim kadariyla..

EPC hastanesi acildi buraya en kisa zamanda gidip sormak istiyorum cilt için gittim ama lazere gitmedim.. Estetik ve plastik hastanesi olmasi güven verdi..

Ama deneyimim yok ne yazik ki henuz

ohh sonunda bi cevap alabildimm teşekkür ediyorum :16:

epc hastanesi bizim çok yakınımızda orayla bi letişime geçicem ama hastanelerde pahalı oluyor diye biliyorum o yüzden orası olmayabilir benim için :31:

daisy ve dermavizyonun adını duydum daisynin yerini biliyorum gazipaşa groserinin üstü, yanılmıyosam dermavizyonda gazipaşadaydı wafflecı vardı hatta onun üstüydü heralde :1: gidip görüşebilirim oralarla ama gitmeden önce eger siz fiyat aldıysanız öğrenebilirmiyim kabataslak en azından ?
ona göre görüşmeye gidicem çünkü

ohh sonunda bi cevap alabildimm teşekkür ediyorum :16:

epc hastanesi bizim çok yakınımızda orayla bi letişime geçicem ama hastanelerde pahalı oluyor diye biliyorum o yüzden orası olmayabilir benim için :31:

daisy ve dermavizyonun adını duydum daisynin yerini biliyorum gazipaşa groserinin üstü, yanılmıyosam dermavizyonda gazipaşadaydı wafflecı vardı hatta onun üstüydü heralde :1: gidip görüşebilirim oralarla ama gitmeden önce eger siz fiyat aldıysanız öğrenebilirmiyim kabataslak en azından ?
ona göre görüşmeye gidicem çünkü

Daisy groseri üstünde orssi dogru ama dermavizyon sulardan donup gulbahcesine giderken hcbs bankasi ve migros ustu oluyor...

Epcye henüz gitmedim...
dermavizyon koltuk altına 100 dedi bacağa 650 dedi toplam 8 seans fiyati..

Ekte daisynin fiyatları..:)

Eklentiler

• $1405362998455.jpg
    $1405362998455.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 2.008
Daisy groseri üstünde orssi dogru ama dermavizyon sulardan donup gulbahcesine giderken hcbs bankasi ve migros ustu oluyor...

Epcye henüz gitmedim...
dermavizyon koltuk altına 100 dedi bacağa 650 dedi toplam 8 seans fiyati..

Ekte daisynin fiyatları..:)

bu fiyatlara bakılırsa dermavizyon aha avantajlı değilmi ?? yoksa ben mi yanlış anladım :26:
mesela daisyde sanas başı yazan fiyatlar sanırım o kolaltı 65 yazıyor ama dermavizyonda 8seans 100 tl öylemi ?? :17:
birde bişi daha sorcam genital bölgeyle bikini bölgesi aynı şey değilmi ? yani genital desem yan tarafları almıyolar mı :1: :27:

bu fiyatlara bakılırsa dermavizyon aha avantajlı değilmi ?? yoksa ben mi yanlış anladım :26:
mesela daisyde sanas başı yazan fiyatlar sanırım o kolaltı 65 yazıyor ama dermavizyonda 8seans 100 tl öylemi ?? :17:
birde bişi daha sorcam genital bölgeyle bikini bölgesi aynı şey değilmi ? yani genital desem yan tarafları almıyolar mı :1: :27:

Daisy evet pahali diğer yerlere gore paket fiyatlarinda yazilandan daha fazla indirim yapabiliyorlar ya da bahar firsati falan filan da olabiliyor... Malini verip.bilgilendirme alabiliyorsun..

Özellikle anneler gününde çok çok fazla indirim oluyor hepsinde...

Bikini bolgesi dedikleri bikini iç camasiri giydigimizde dista kalan bölgeler oluyor.. Yani sadece bikini dersen tüm temizlik olmuyor... Ama genital diyince bikiniyi kapsıyor diye biliyorum..

Mesela listede faul ve yuzu ayri fiyatlandirmis ama sadece tek tek isteyene bir fiyat verme adina yoksa yüzü alip faulü birakmiyorlar ya dA ekstra olmuyor..

Daisy evet pahali diğer yerlere gore paket fiyatlarinda yazilandan daha fazla indirim yapabiliyorlar ya da bahar firsati falan filan da olabiliyor... Malini verip.bilgilendirme alabiliyorsun..

Özellikle anneler gününde çok çok fazla indirim oluyor hepsinde...

Bikini bolgesi dedikleri bikini iç camasiri giydigimizde dista kalan bölgeler oluyor.. Yani sadece bikini dersen tüm temizlik olmuyor... Ama genital diyince bikiniyi kapsıyor diye biliyorum..

Mesela listede faul ve yuzu ayri fiyatlandirmis ama sadece tek tek isteyene bir fiyat verme adina yoksa yüzü alip faulü birakmiyorlar ya dA ekstra olmuyor..

heh şimdi anladım, gidip gidip yüz yüze görüşebilirim
sabırla tüm sorularımı cevapladıgınız için çok teşekkürlerr çok sağolun :16:

Arkadaşım Mine'ye gitti..Alexandrite yaptırdı..

merhaba ben dün s.demirel deki trim slime gittim . 4 seanslık koltuk altı satın aldım. ilk defa yaptırdım memnun kalırsam bacağa felanda başlamayı düşünüyorum. paket alınca koltuk altının seansı 35 tl'ye geldi. özel bölge de 50 tl şuan. benimde arkadaşım oraya gidiyordu onun tavsiyesiyle gittim

heh şimdi anladım, gidip gidip yüz yüze görüşebilirim
sabırla tüm sorularımı cevapladıgınız için çok teşekkürlerr çok sağolun :KK16:
siz adanadasınız galiba yardımcı olusanız seviniirim alt bacak batığımdan kurtulmak için lazer yapan iyi bir yer arıyorum siz yaptırdınız mı ?

siz adanadasınız galiba yardımcı olusanız seviniirim alt bacak batığımdan kurtulmak için lazer yapan iyi bir yer arıyorum siz yaptırdınız mı ?
Merhaba arkadaşlar buz lazer var harika bir teknoloji son sistem makinelerle yapan yer var ben ilk seansta yüzde 60 etkisini gördüm kıllarda dökülme bayağı başarılı buldum. TS CLINIC Adanada gerçekten uzman kişilerin elinde güzellik merkezi lazer epilasyonda yüzde yüz garanti şarti ile işlemlere başlıyorlar 6 seansta bütün kıl ve tüylere veda ettim. Tavsiye ederim.

merhaba benim de bacaklarım batıktı az kılımolmasına rağmen o batık naletinden bıktığım için lazere başladım 4 seans benim için yeterli oldu %90 oranında kılım çıkmıyr şimdi. arkadşımın tavsiyesiyle gitmiştim bende demirel girişinde lagos balık karşısı trim slim adı. bir git görüş istersen

Arkadaşlar dermavizyona yaptırmak istiyorum fakat bazı merkezler popo arasını genitale dahil etmiyormuş, yaptıran arkadaş varmı bu merkezde ?

Back