kimse derdini anlatamasın değil mi ? hemen saldırın. insanlar buraya gerçek hayatta kimseye söyleyemediği soramadığı şeyleri konuşmak için geliyo. sizde böyle yaparsanız kime gidelim biz ?Cıks banlanmayacağım ı ıh :) Tutuyorum kendimi. Özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. Herhangi bir kadın bakire olup olmadığını nasıl bilmez de "şüphe" ile bir uzmanın kontrolüne ihtiyaç duyar? Gerçekten mana veremiyorum. Gece biz uyurken minik cüceler gelip zarı delmiyor neticede. Ya da farklı boyutlardan görünmeyen yakışıklı oğlanlar gelip rüyalarımızda tecavüz etmiyor ki bize. Bir kadın bakire olup olmadığından şüphe duymaz. Ya bakiredir ya değildir bunu da gayet iyi bilir.
Eski sevgilimin üreme organının ucu ceee deyip kaçtı. Ondan bir önceki sevgilimin serçe parmağı kukumu ziyaret etti. Henüz 17 yaşındayken bakkalın kuzeninin ketçap kutusu kukumu okşadı. Gibi senaryolar olabilir elbet ki benzerlerini okudum burada. Lakin yine de bakire olup olmadığını bilmen gerek yahu.
He soruna cevap istiyorsan, geniş kapsamlı bir cevap vereyim ki yüzlerce soru sorma akabinde. Herhangi bir jinekoloğa gidersen kontrol sonrasında istediğin cevabı verecektir. Lakin yüksek ihtimalle diyeceksin ki devlete gidemem adım şanım duyulur. Özele gidemem sicile işler. O vakit paraya azıcık kıyıp "özel muayenehane" de hizmet veren bir jinekoloğa gidebilirsin. Kızlık zarı muayenesi için hususi bir eğitim almıyor hiçbir uzman. Haliyle araştırmaya da gerek yok. Herhangi bir jinekolog yardımcı olacaktır sorununa.
evet hala. bi fikriniz yoksa okumak zorunda değilsinizHala mı kızlık zarı
yok hayır ben sadece bildiğiniz bi yer var mı yok mu onu öğrenmek istiyorumCnm konuyu acarsan biz sana soyleriz olup olmadigini. Diktirmek istersende estetisyenler dikiyor.
evet hala. bi fikriniz yoksa okumak zorunda değilsiniz
tmm canım sen öyleysen sorun yokturOkumaz olaydım zaten önemli olan bedenin değil ruhun bakireliğidir canım kolay gelsin
kimse derdini anlatamasın değil mi ? hemen saldırın. insanlar buraya gerçek hayatta kimseye söyleyemediği soramadığı şeyleri konuşmak için geliyo. sizde böyle yaparsanız kime gidelim biz ?
insan pişman duyduğu bi şeyi nasıl güle oynaya anlatsın ? siz hiç hata yapıp sonrasında pişman olmadınız mı? beni tanıyor musunuz başıma ne geldi ne yaşadım ne oldu ne biitiği hakkında en ufak bi fikriniz var mı ? yok öyleyse bana neden hakaret sayılacak şeyler söylüyorsunuz? siz kimsiniz. ben bana kendi ahlak anlayışınla ilgili yorum yap demedim. sadece bi soru sordum. biliyorsanız cevaplarsınız bilmiyorsanız cevaplamazsınız. kimse bana saldırıp rahatlasın diye açmadım konuyu. o kadar üzüldüm ki söylediklerinize içiniz rahat eder artık. hiç tanımadığınız bi insana hakaret edip üzdünüz ne güzelİyi de ben saldırmadım ki merak ettim soru sordum :) Paragrafın başında itina ile belirttim halbuki "normal" yaklaşımda bulunacağımı. Birilerine gitmenize gerek yok. Zarı hayatınızın merkezine koymayın o yeterli. "Şüphe" duyuyorum diye tasvir ederseniz, haliyle tepki alırsınız. Zira bu ihtimallerin olacağı bir durum değildir. Alerjinizin olup olmadığından şüphe edebilirsiniz. Keza demir eksikliği için de şüphe duyulabilir. Ancak bakire olup olmama konusunda şüphe duyulmaz. Gayet nettir sonuç :)
Ayrıca zar ile ilgili mevzularda melankoliye hiç yer yoktur efem. Siz de bana sırtınızı dönerseniz ben nerelere gideyim gibi bir yaklaşım buram buram melankoli kokar ki yineliyorum konu zar. Hani terk eden sevgili olsa yine anlarım. İnsanlar verdikleri kararların bedelini öderler. Gerek pişmanlıkla, gerek gururla. Lakin illa ki öderler. Bu gerçekçiliğin ardından gülümseyerek diyorum ki, evet zar konusunun melankoliye bağlandığını gördüğüm anda Aliye Rona oluyorum ben de.
Ya kime gitse kızlık zarının bozulup bozulmadığını söyler heralde kişiye bu bilgi verilir. Ama bu bilgi kimseyle paylaşılmaz ya da rapor çıkarılmaz. bu bilginin başkasıyla paylaşılması için adli bir vaka olması gerekir. Siz bunu kendi bekaretinizi öğrenmek için mi soruyorsunuz, yoksa kızınız, yeğeniniz vs için mi. Umarım tahminimde yanılıyorumdur.
Böyle bir şüpheye düştüm çünkü insan bekaretinin bozulup bozulmadığını anlar. Ya da bize durumunu anlatıp sorardın bozulmuş mu diye. Herhangi özel bir jinekolog da sana bu bilgiyi verir zaten durum senle ilgiliyse.
He bu arada yine kendinle ilgiliyse jinekologlar bozulmuş der hymenoplasti yapmak için yalan söylerler. Haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?