- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Tarsus'ta 60 derece sıcaklık olan günün akşamında bir kır düğününe katılmıştım, terimizi yuttuk öyle söyleyeyim :) Adana'da baraj yolunda ve seyhan gölünün hemen yanında da mekanlar varmış, bir de oraları araştırabilirsiniz :)
canım ben 15 ağustosta nişan yaptım göl restoranda oldu nişamın kır düğünü için tercih ettiğin mekanlar çok güzel bence hiç değiştirme başka yerde arama ama fikrimi sorarsan en güzeli uptown menekşeyi düşünme derim ben beğenmedim orayı. ben göl restoranı tercih etmiştim çünkü çok az davetli vardı. göl restoran diyorum ama şu an ismi değişti tanrıseven restoran olması lazım şu anki ismi. yaz sıcağında kötü olmuyor değil ama kır düğünü düşünüyorsan içinde kalmasın senin tek önlem alacağın şey saçlarını salık bırakmamak olsun canım. mutlaka topuz yaptır. salık saçla felaket yanarsın. uptown yüksek olduğu için belki biraz esebilir ama aşağıdaki mekanlar sıcak oluyor bilgin olsun.
kızlar öğretmenevini tuttuk biraz da zorunda kaldık umarım istediğimiz gibi olur her şey ben yazın adana'da olduğum zamanlarda gerekli psikolojik baskıyı yaparak düğünümün istediğim gibi olmasını sağlamaya çalışıcam :) uptown 300 kişiden aşağı olmaz ve kişi başı 50 dedi bu da 15bin demek oluyor ki çok çok saçma o paraya hiltonda da yaparım park zirvede de. oysa iki sene önce bi arkadaş nişanını yapmıştı orda 150 kişi kişi başı 25e ben de 30 falan diye düşünüyodum neyse artık :)) öğretmenevi oldukça uyguna geldi ben de öğretmen olduğum için ekstra indirim de yaptılar, müdür bey de sağolsun ilgilendi baya kendi yeğeninin düğününü orda yapmış onunki gibi yapıcam seninkini de dedi babamla çocukluk arkadaşı çıktılar da
öyle işte umarım güzel olur fiyatı dediğim gibi çok çok uygun belki ekstradan organizasyon şirketinden bir şeyler de isterim bakıcaz artık. inşallah hayırlısı olur kızlar :)
bu arada düğünüm 24 ağustos'ta olacak
canım mesaj atmıştım sana. bu arada annemler geçen gün görmüşler öğretmenevinde bir kır düğünü çok güzelmiş. ben de kaçak misafir olarak gidip bakmak istiyorum aslında okullar kapandıktan sonra
hmm mesajını aldım tatlım,henüz özelden mesaj atamıyorum ne yazıkki o yzden cevap atamadm.ama senin için sevndim inş.senin düğünün orda yapılan en güzel düğünlerden olur :))))
iletilerini okudum, öğretmenevinde yapacaksınız düğünü sanırım,
ne kadar anlaştınız acaba? ben de ekimde düğün yapıcam,
kır düğünü olur mu bilemiyorum, hava serin olursa.
süslemeleri filan nasıl öğretmenevinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?