• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adana'da kır düğünü için mekan önerisi

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
kızlar 2012 yazında adana'da kır düğünü yapmak istiyorum. mekan olarak birinci önceliğim uptown, sonrasında angel ve almira. yalnız almira son tercih olacak pek beğenmedim çaresizlikten olabilir diyorum :/

bildiğiniz başka yerler var mı adana'da kır düğünü yapılabilecek? atlı spor kulübü'nün tesisleri de var ama fiyatı çok uçuk olabilir gibi geliyor henüz görüşmedim. bir de beyazevler'de lunaparkın arkasında bi yer vardı menekşe miydi neydi adı.

gerçek bi kır düğünü istiyorum bu arada organizasyon çok iyi olmalı. yalnız şöyle de bir korkum var adana'nın sıcağında kır düğünü ne kadar verimli olacak :/ düğününü böyle yaz sıcaklarının yoğun olduğu yerlerde açık havada yapanlar var mı aranızda?

Tarsus'ta 60 derece sıcaklık olan günün akşamında bir kır düğününe katılmıştım, terimizi yuttuk öyle söyleyeyim :) Adana'da baraj yolunda ve seyhan gölünün hemen yanında da mekanlar varmış, bir de oraları araştırabilirsiniz :)

canım ben 15 ağustosta nişan yaptım göl restoranda oldu nişamın kır düğünü için tercih ettiğin mekanlar çok güzel bence hiç değiştirme başka yerde arama ama fikrimi sorarsan en güzeli uptown menekşeyi düşünme derim ben beğenmedim orayı. ben göl restoranı tercih etmiştim çünkü çok az davetli vardı. göl restoran diyorum ama şu an ismi değişti tanrıseven restoran olması lazım şu anki ismi. yaz sıcağında kötü olmuyor değil ama kır düğünü düşünüyorsan içinde kalmasın senin tek önlem alacağın şey saçlarını salık bırakmamak olsun canım. mutlaka topuz yaptır. salık saçla felaket yanarsın. uptown yüksek olduğu için belki biraz esebilir ama aşağıdaki mekanlar sıcak oluyor bilgin olsun.

Tarsus'ta 60 derece sıcaklık olan günün akşamında bir kır düğününe katılmıştım, terimizi yuttuk öyle söyleyeyim :) Adana'da baraj yolunda ve seyhan gölünün hemen yanında da mekanlar varmış, bir de oraları araştırabilirsiniz :)

benim saydıklarım göl kenarında zaten, uptown da eski barajda yüksek bi yerde. sıcak gözümü korkutuyor işte :/

canım ben 15 ağustosta nişan yaptım göl restoranda oldu nişamın kır düğünü için tercih ettiğin mekanlar çok güzel bence hiç değiştirme başka yerde arama ama fikrimi sorarsan en güzeli uptown menekşeyi düşünme derim ben beğenmedim orayı. ben göl restoranı tercih etmiştim çünkü çok az davetli vardı. göl restoran diyorum ama şu an ismi değişti tanrıseven restoran olması lazım şu anki ismi. yaz sıcağında kötü olmuyor değil ama kır düğünü düşünüyorsan içinde kalmasın senin tek önlem alacağın şey saçlarını salık bırakmamak olsun canım. mutlaka topuz yaptır. salık saçla felaket yanarsın. uptown yüksek olduğu için belki biraz esebilir ama aşağıdaki mekanlar sıcak oluyor bilgin olsun.

ben de uptown istiyorum da tek korkum daha düğün tarihi belli değil nişandan sonra belli olcak yani daha 13 gün var :) umarım istediğimiz tarihe yer buluruz uptownda

sağolun kızlar yardımlarınız için :))

adana'da süleyman demirel'deki öğretmenevi açılmış. çok da uygun fiyat verdiler acaba nasıl olur ya :/
$73880_165217180179908_165213210180305_360559_293122_n.jpg sağdaki yeşil alanı düzenliyolarmış. haftasonu için ekime kadar yer yok dediler. bakalım uptownla angel ne dicek

kızlar öğretmenevini tuttuk biraz da zorunda kaldık umarım istediğimiz gibi olur her şey ben yazın adana'da olduğum zamanlarda gerekli psikolojik baskıyı yaparak düğünümün istediğim gibi olmasını sağlamaya çalışıcam :) uptown 300 kişiden aşağı olmaz ve kişi başı 50 dedi bu da 15bin demek oluyor ki çok çok saçma o paraya hiltonda da yaparım park zirvede de. oysa iki sene önce bi arkadaş nişanını yapmıştı orda 150 kişi kişi başı 25e ben de 30 falan diye düşünüyodum neyse artık :)) öğretmenevi oldukça uyguna geldi ben de öğretmen olduğum için ekstra indirim de yaptılar, müdür bey de sağolsun ilgilendi baya kendi yeğeninin düğününü orda yapmış onunki gibi yapıcam seninkini de dedi babamla çocukluk arkadaşı çıktılar da :D

öyle işte umarım güzel olur fiyatı dediğim gibi çok çok uygun belki ekstradan organizasyon şirketinden bir şeyler de isterim bakıcaz artık. inşallah hayırlısı olur kızlar :)

bu arada düğünüm 24 ağustos'ta olacak

öğretmenevi burnumuzun dibi açıldığından bile haberim yoktu :s ekime kadar yer olmaması yaz sezonu için sanırım :s
ben 10 haziranda nişan istiyorum muhtemelen iki düğünümüz olacağı için benim nişana ağırlık vermem gerek :s
otellere baktım ama ruhum daraldı sanırım park zirve gibi bir yer olacak. uptown ı ben de düşünmüştüm ama 300 kişilik düğüne bile tahammül edemem. zaten aile arasında bir tören istiyordum ama iki düğüne karşılık altta kalamam sizce ne yapayım ya da nerede yapayım nişanı max 100 kişi olur zaten
sana da mutluluklar :nazar: :54:

park zirve olabilir evet bunun dışında havuzbaşı düşünürsen hilton ve seyhan oteline bakabilirsin angel benim çok hoşuma gitmişti portföyüne bakınca orda da tarih sıkıntı yarattı.

işte maddiyat, kişi sayısı, tarih hepsi denk gelmiyor her yerde. aklına gelen her yeri gezersen sana uymayanları eleyip daha sağlıklı bi sonuç alabilirsin sanırım. yoksa ben hep uptown diyordum 150 kişi bile olmayacak düğüne 12bin lira istediler(40lirax300kişi) ve en kısıtlı menüydü bu. dediğim gibi iki sene önce arkadaşımın nişanı olmuştu ve hiç böyle şeyler yaşamamışlardı. iki içkili 150 kişilik nişana 2500-3000 arası ödemişlerdi ki ben 5bine kadar razıydım

kızlar öğretmenevini tuttuk biraz da zorunda kaldık umarım istediğimiz gibi olur her şey ben yazın adana'da olduğum zamanlarda gerekli psikolojik baskıyı yaparak düğünümün istediğim gibi olmasını sağlamaya çalışıcam :) uptown 300 kişiden aşağı olmaz ve kişi başı 50 dedi bu da 15bin demek oluyor ki çok çok saçma o paraya hiltonda da yaparım park zirvede de. oysa iki sene önce bi arkadaş nişanını yapmıştı orda 150 kişi kişi başı 25e ben de 30 falan diye düşünüyodum neyse artık :)) öğretmenevi oldukça uyguna geldi ben de öğretmen olduğum için ekstra indirim de yaptılar, müdür bey de sağolsun ilgilendi baya kendi yeğeninin düğününü orda yapmış onunki gibi yapıcam seninkini de dedi babamla çocukluk arkadaşı çıktılar da :D

öyle işte umarım güzel olur fiyatı dediğim gibi çok çok uygun belki ekstradan organizasyon şirketinden bir şeyler de isterim bakıcaz artık. inşallah hayırlısı olur kızlar :)

bu arada düğünüm 24 ağustos'ta olacak

canım özelden mesaj yazamadıım için burdan yazıyorum k.bakma.çok merak ettim de tam olarak ne kadara çıkarıyosun öğretmenrvndeki düğünü canım?bi de neler içeriyo verdikleri fiyat,bende öğretmenim de canım :)şimdiden mutluluklar :)))

canım mesaj atmıştım sana. bu arada annemler geçen gün görmüşler öğretmenevinde bir kır düğünü çok güzelmiş. ben de kaçak misafir olarak gidip bakmak istiyorum aslında okullar kapandıktan sonra :D

canım mesaj atmıştım sana. bu arada annemler geçen gün görmüşler öğretmenevinde bir kır düğünü çok güzelmiş. ben de kaçak misafir olarak gidip bakmak istiyorum aslında okullar kapandıktan sonra :D

hmm mesajını aldım tatlım,henüz özelden mesaj atamıyorum ne yazıkki o yzden cevap atamadm.ama senin için sevndim inş.senin düğünün orda yapılan en güzel düğünlerden olur :))))

iletilerini okudum, öğretmenevinde yapacaksınız düğünü sanırım,
ne kadar anlaştınız acaba? ben de ekimde düğün yapıcam,
kır düğünü olur mu bilemiyorum, hava serin olursa.
süslemeleri filan nasıl öğretmenevinin?

iletilerini okudum, öğretmenevinde yapacaksınız düğünü sanırım,
ne kadar anlaştınız acaba? ben de ekimde düğün yapıcam,
kır düğünü olur mu bilemiyorum, hava serin olursa.
süslemeleri filan nasıl öğretmenevinin?

biz şubat ayında anlaştık, bir de ben öğretmen olduğum için ekstra bir indirim oldu kişi başı anlaşıyorsunuz öğretmeneviyle biz 150 kişi 1800e anlaştık süslemeleri fena değil ekstra isteğin olursa da yapıyorlar ücret karşılığında.

bugün gittim öğretmenevine tekrar, müdür bey yoktu başka biriyle konuştuk adam şok oldu bizim fiyatı görünce. şu an 4-5 bine veriyorlarmış kır düğünü için salonu.

yine de konuşmak isteyenler tahsin bey'le görüşsün bence, diğerleri çok iyi niyetli gelmedi bana.

kızlar düğünüm oldu, bu yazacaklarım öğretmenevinde düğün yapmayı düşünenler için...

fiyat/performans açısından gerçekten başarılı bir mekan. süslemesi, servisi başarılıydı. yalnız organizasyon konusunda zayıflar. birbirlerinden haberi yok kimsenin. biz düğünden önce ilk gittiğimizde bi müdür yardımcısı ile konuştuk bize dj yok dedi piyanist şantör gelsin ama bilgisayardan çalsın dedi tamam dedik not aldı. sonra müdür beyle konuştuk park zirve'nin dj'ini getirtebiliyoruz dedi ben de zaten piyanist şantör istemiyordum tamam dedim dj için anlaştık son olarak. bizim de belki salaklığımız belki tecrübesizliğimiz sonucu düğün günü mekana erken gidip de kontrol etmeyi akıl edemedik. sonuçta bir de baktık ki piyanist gelmiş.

baya moralim bozuldu falan ama konuştuk sonra adamla istediğim gibi çaldı şarkıları, sorun çıkarmadı genelde bilgisayardan çalındı yani.

aklınızda bulunsun istediğiniz anlaştığınız ne ise bir gün önceden ya da düğün sabahı mutlaka gidip hatırlatın ordakilere. onun dışında bi sorun yaşamadık, masalar güzel süslenmişti. gelin damat için güzel bi masa ve çadır gibi bi şe yapmışlardı. gelin yolu güzeldi. pasta iyiydi. çok da sıcak olmuyor orası ama yine de oynarken falan terleyince makyajım akmış düğünün sonlarına doğru bu da aklınızda bulunsun sonra fotolarda panda gibi çıkmayın benim gibi :D

.... parkı inceleyebilirsiniz burada ayrıntıları mevcut

Son düzenleyen: Moderatör:
Back