Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
adanada hangi merkezi önerirsiniz
- Konu Sahibi ancela
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben Ankada tüp bebek merkezine gittim ve çok memnun kaldım.ocak ayında ilk denemem yapıldı ve tek embriyo sonuç pozitif.benim hiç sorunum yoktu.doktorum gökhan beydi.ilk gorusmemizden itibaren bana olumlu olumsuz herşey söylendi.tedavi sırasında doktora guvenmek ve olumlu düşünmek açıkçası psikoloji çok önemli.umarım olumlu sonuçlar alırsınız..
- 23 Ekim 2013
- 35
- 1
- 288
- 34
Selam canım,suleyman demirel bulvarında ANKADA tüpbebek merkezi var,ben orda yaptirdim 3 sene once tek embriyo ile tuttu simdi oglum 27 aylik,bizdeki sorunda erkek faktoruydu
sağlikla büyüt canim bebeğini canım eşin tesemi oldu
- 23 Ekim 2013
- 35
- 1
- 288
- 34
Selam canım,suleyman demirel bulvarında ANKADA tüpbebek merkezi var,ben orda yaptirdim 3 sene once tek embriyo ile tuttu simdi oglum 27 aylik,bizdeki sorunda erkek faktoruydu
ben Ankada tüp bebek merkezine gittim ve çok memnun kaldım.ocak ayında ilk denemem yapıldı ve tek embriyo sonuç pozitif.benim hiç sorunum yoktu.doktorum gökhan beydi.ilk gorusmemizden itibaren bana olumlu olumsuz herşey söylendi.tedavi sırasında doktora guvenmek ve olumlu düşünmek açıkçası psikoloji çok önemli.umarım olumlu sonuçlar alırsınız..
sağol canım değerlendirecem burdan yazarım sana
- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- 23 Ekim 2013
- 35
- 1
- 288
- 34
ben Ankada tüp bebek merkezine gittim ve çok memnun kaldım.ocak ayında ilk denemem yapıldı ve tek embriyo sonuç pozitif.benim hiç sorunum yoktu.doktorum gökhan beydi.ilk gorusmemizden itibaren bana olumlu olumsuz herşey söylendi.tedavi sırasında doktora guvenmek ve olumlu düşünmek açıkçası psikoloji çok önemli.umarım olumlu sonuçlar alırsınız..
canım peki masraf ne kadar tuttu ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim
ben raporlu yaptırmadım.ikinci çocuk olduğu için devlet karsilamadigini için.o yüzden gidince ilk muayene ücreti veriyorsun bir daha vermedik sonrasında bazı testlerisk orda yaptılar onlara ücret ödedik transfer ücreti 4000 tl bunun dışında iğnelerin tutarı 1500-2000 arası diyorlar ama bence bu kişiye göre değişiyor çünkü benim yumurtalar çok yavaş gelişti ve ben bayağı fazla iğne kullandım.toplam 7000 civari.rapor alma şansın varsa çok şanslısınız.bide sana tavsiye edeni soruyorlar.tavsiye edene sanki komisyon veriyorlardı gibi geldi.o yüzden bende hiç indirim yapmadılar.ama siz internetten buldum derseniz pazarlık payınız yüksek bu küçü bir tüyo benden size...bol şanslar...
sağlikla büyüt canim bebeğini canım eşin tesemi oldu
Hayir canım tese olmadi,iilk once balcalida yaptırdık esim icin azosperm tanisi kondu tutmadi,sonra ankadaya gittik tahlil yapildi kesinlike azosperm degil ama spermler dusuk dedi 6 milyondu
- 23 Ekim 2013
- 35
- 1
- 288
- 34
ben raporlu yaptırmadım.ikinci çocuk olduğu için devlet karsilamadigini için.o yüzden gidince ilk muayene ücreti veriyorsun bir daha vermedik sonrasında bazı testlerisk orda yaptılar onlara ücret ödedik transfer ücreti 4000 tl bunun dışında iğnelerin tutarı 1500-2000 arası diyorlar ama bence bu kişiye göre değişiyor çünkü benim yumurtalar çok yavaş gelişti ve ben bayağı fazla iğne kullandım.toplam 7000 civari.rapor alma şansın varsa çok şanslısınız.bide sana tavsiye edeni soruyorlar.tavsiye edene sanki komisyon veriyorlardı gibi geldi.o yüzden bende hiç indirim yapmadılar.ama siz internetten buldum derseniz pazarlık payınız yüksek bu küçü bir tüyo benden size...bol şanslar...
yycea canım çok sağol allah tüm dileklerini duysun herşey gönlünce olsun gerçektende internetten buldum siz tavsiye ettiniz yarın randevu aldım gelişmeleri yazarım
- 23 Ekim 2013
- 35
- 1
- 288
- 34
Gökhan beyi tek geçerim,2 embriyo koyun diye yalvardıgim halde allaha dua et bizede guven dedi ve meleğime kavuştum hamdolsun,2 kerede aradım beni 2. Bebis icin bekliyoruz diye kısmet olursa gidecem yine
Hayir canım tese olmadi,iilk once balcalida yaptırdık esim icin azosperm tanisi kondu tutmadi,sonra ankadaya gittik tahlil yapildi kesinlike azosperm degil ama spermler dusuk dedi 6 milyondu
ebeday verdiğin bilgi için sağol
Baskente gidebilirsin cnm yeni acildi tum teknoloji var.
merhaba canım bende Adanadayım bizde Balcalıya gidiyoruz aşılama yapılacak eşimin değerleri düşük 18 milyon bende dün rahim filmi çektirdim filmde sol tüp açık sağ tüpte şüpheli dedi doktorum bu şekilde aşılama tutarmı bilmiyorum canım çok sıkkın bide Balcalının başarı oranı nasıl acaba bir bilgin varmı yardımcı olursan sevinirim
yycea canım çok sağol allah tüm dileklerini duysun herşey gönlünce olsun gerçektende internetten buldum siz tavsiye ettiniz yarın randevu aldım gelişmeleri yazarım
Görüşme nasıl geçti???
- 23 Ekim 2013
- 35
- 1
- 288
- 34
Görüşme nasıl geçti???
canım tedaviye başladık bu arada fırsat bulamadım nete girmeye adetin 3. günü muayene oldum kontrol hapı verdi ayın 19da gidecem tekrar bakalım hayırlısı kısmet ama gökhan bey iyi izlenim bıraktı